INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Společnost ePojisteni.cz, největší český srovnávač a prodejce online pojištění, majetkově vstoupila do společnosti Tarifomat, která je největším tuzemským srovnávačem mobilních tarifů a zároveň patří mezi nejvýznamnější srovnávače energií. 

„Majetkový vstup do Tarifomatu je strategickým krokem skupiny ePojisteni.cz s cílem rozšířit sadu produktů, které našim klientům umožňují optimalizovat rodinné finance o oblast mobilních a datových tarifů a energií,“ říká Dušan Šenkypl, CEO a zakladatel společnosti ePojisteni.cz. 

Tarifomat již využilo 150 tisíc zákazníků a tento rok uzavřel smlouvy v hodnotě více než 340 miliónů Kč. „Od vstupu ePojisteni.cz si slibujeme další výrazný nárůst klientů, kterým pomáháme optimalizovat náklady na mobilní tarify. Naším dalším jednoznačným cílem je stát se jedničkou v oblasti srovnání cen plynu a elektrické energie,“ říká majitel a ředitel společnosti Tarifomat, Pavel Černoch.

Skupina ePojisteni.cz zároveň dokončuje transformaci do holdingové struktury zastřešené společností NetBrokers Holding a.s. se základním kapitálem 433 miliónů Kč. Cílem je zjednodušení a ztransparentnění struktury skupiny, která je dominantním hráčem nejen v oblasti online pojištění, ale i lead generation, mobilního marketingu a slevového trhu. NetBrokers Holding a.s. bude aktuálně držet 50% podíl ve společnosti Tarifomat s opcí vedoucí k získání kontrolního podílu.

Webové portály Tarifomatu a skupiny NetBrokers Holding využívá přes 3,000,000 uživatelů v České republice a na Slovensku. ePojisteni.cz uzavřelo již více než 350,000 pojistných smluv a ostatní projekty skupiny zprostředkovaly ecommerce transakce v hodnotě více než 5 miliard Kč, čímž se řadí mezi nejvýznamnější české ecommerce subjekty. 

Více informací naleznete na stránkáchePojisteni.czaTarifomat.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3