INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Úměrně rostoucímu významu průmyslového trhu skupina SKF v průběhu let rozšiřovala svou činnost v oblasti podpory zákazníků. Soustředili jsme se na vývoj nových výrobků, řešení a služeb, které našim zákazníkům přinášejí nové hodnoty. Významným způsobem jsme investovali do výstavby nových a modernizace stávajících továren, začali jsme zřizovat závody SKF Solution Factories, rozšiřovali jsme svou základnu pomocí akvizic a zvýšili jsme výdaje na výzkum a vývoj.

Nyní s ohledem na potřeby zákazníků působících na průmyslovém trhu postupujeme ještě o krok dále: vytvořili jsme dvě nové organizační jednotky, tzv. obchodní oblasti Industrial Market, Strategic Industries (Průmyslový trh/Strategická odvětví) a Industrial Market, Regional Sales and Service (Průmyslový trh/Regionální prodej a služby). Nové organizační jednotky nahradí dosavadní průmyslovou a servisní divizi.

Obchodní oblasti svedou dohromady výrobce OEM a koncové uživatele, čímž se usnadní podpora správy životního cyklu aktiv. Poslouží nám k tomu řešení vycházejících z pěti technologických platforem SKF (ložiska a ložiskové jednotky, těsnění, mechatronika, služby a mazací systémy). Nové organizační uspořádání rovněž přispěje k dalšímu rozšiřování naší výrobní základny a dovolí nám tak reagovat na globální růst podnikatelských aktivit našich zákazníků a jejich poptávky.

Vám, coby zákazníkovi SKF, nová struktura zjednoduší nákup našich výrobků a zajistí přístup k lepší podpoře.

Nová organizační struktura vstupuje v platnost 1. ledna 2012.

Obchodní oblast SKF Industrial Market, Strategic Industries řídí bývalý prezident průmyslové divize SKF Henrik Lange. SI plně pokrývá prodej výrobcům OEM a koncovým uživatelům i rozvoj podnikání, výrobu a engineering. Sestává ze sedmi podnikatelských jednotek: Aerospace (letecký průmysl), Renewable Energy (obnovitelná energie), Industrial Drives (průmyslové pohony včetně průmyslových elektromotorů, hydraulických pohonů, převodovek a segmentu zařízení pro manipulaci s materiálem), Off Highway (terénní vozidla), Oil and Gas (zařízení pro těžbu ropy a zemního plynu), Precision (obráběcí stroje, lékařská zařízení a automatizace) a Railways (kolejová vozidla). Dále do této oblasti spadá i jednotka SKF Lubrication.

V čele obchodní oblasti SKF Industrial Market, Regional Sales and Service stojí bývalý prezident servisní divize SKF Vartan Vartanian. RSS zodpovídá za prodej výrobcům OEM i koncovým uživatelům, rozvoj podnikání a strojírenské služby v segmentech Metals (těžba a zpracování kovů), Pulp and Paper (výroba papíru a celulózy), Mining and Cement (těžební průmysl a výroba cementu), Food and Beverage (průmysl potravin a nápojů), a Marine (námořní aplikace). Soustředí se také na vývoj vyspělých služeb a řešení určených ke zvýšení produktivity zákazníka a na rozvoj prodejních kanálů SKF, přičemž hlavní důraz v této oblasti klade na podporu distributorů SKF a dalších partnerů.

SKF je přední světový dodavatel ložisek, těsnění, mechatronických řešení a mazacích systémů. Svým zákazníkům dále nabízí technickou podporu, údržbu, poradenství v oblasti strojního inženýrství a školení. Díky síti 15 tisíc distributorů má SKF obchodní zastoupení ve více než 130 zemích světa. Tržby skupiny se 41 172 zaměstnanci v roce 2009 činily 56 227 milionů švédských korun. www.skf.com.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3