INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Dne16. prosince startuje zimní reklamní kampaň společnosti MasterCard®, jedničky v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách. V jejím rámci budou mít držitelé karet MasterCard a Maestro v České republice a na Slovensku možnost získat 10% slevu naskipasy do rakouských zimních středisek a od ledna též vyhrávat zajímavé ceny v soutěži Tyrolský pětiboj.

MasterCard®spouští akci s názvem X-Border právě před nadcházející zimní lyžařskou sezónou v České republice a na Slovensku. Kampaň má dvě části. První zahajuje již 16. prosince a umožňuje všem držitelům karet MasterCard a Maestro po registraci na stránkách www.mastercard-soutez.cz, v sekci Sleva na skipas, získat kupón na 10% slevu na skipasy na rakouské ledovce. Druhá proběhne od 7. ledna na Facebooku společnosti ve formě soutěže pod názvem Tyrolský pětiboj. V soutěži bude možné vyhrát řadu zajímavých cen, např. pobyt v luxusním wellness hotelu v Rakousku včetně skipasu, poukázky na sportovní vybavení nebo předplacené karty MasterCard®PayPass™ . Zájemci se mohou zapojit na www.facebook.com/MasterCardCZ. „Nejenže chceme slevou držitelům karet MasterCard a Maestro zpříjemnit zimní dovolenou, ale chceme i ukázat, že platit kartou v zahraničí se opravdu vyplatí,“ říká Martina Piskorová, marketingová ředitelka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.

Akce Sleva na skipas bude probíhat až do 31. března 2014. Po registraci aplikace ověří platnost klientovy karty a poté jej přesměruje na portál, kde si voucher vygeneruje a ta mu bude zaslána na jeho e-mailovou adresu. Následně si klient kupon vytiskne nebo uloží do mobilního telefonu a předloží na pokladně jednoho ze zapojených středisek při platbě za skipas. Na jeden slevový kupón je možno zakoupit až pět skipassů s délkou platnosti minimálně tři dny. Jedinou podmínkou je, jméno uvedené na voucheru se musí shodovat se jménem uvedeným na dané kartě.

Získané poukázky mohou klienti uplatnit až do 4. května 2014 v kterémkoliv z tyrolských středisek Kaunertal, Pitztal, Sölden, Stubai a Hintertux. Skipas se slevou je platný pouze v dané oblasti, kde je zakoupen a není univerzální pro všechna střediska. Platnost pro ledovec Kaunertal zahrnuje i středisko Fendels a na ledovci Pitztal i středisko Rifflsee, naopak na ledovci Hintertux skipas se slevou klienti neuplatní v ostatních střediscích údolí Zillertal.

Kampaň pro MasterCard® pořádá agentura McCann Erickson Prague a jejím cílem je podpořit využití platebních karet MasterCard a Maestro při platbách v zahraničí a posílit povědomí o jejich výhodnosti.

(tz)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

O společnosti MasterCard

MasterCard(NYSE: MA),www.mastercard.com, jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách. Zajišťuje fungování nejrychlejší procesní sítě platebních transakcí na světě. Propojuje uživatele, finanční instituce, firmy, vlády a společnosti ve vice než 210 zemích a územích. Produkty a řešení MasterCard dělají každodenní obchodní aktivity – jako nakupování, cestování, řízení byznysu a financí – jednodušší, bezpečnější a efektivnější pro každého. Následujte nás na Twitteru @MasterCardNews, diskutujte s námi naCashless Pioneers Blog aodebírejtenaše noviny zde Engagement Bureau.

O společnosti McCann

McCann je jedna z předních komunikačních agentur v České republice. Již od roku 1912 stojí za veškerou kreativní prací agentury také slogan Truth Well Told a drží její strategickou integritu. Jako světová skupina McCANN Worldgroup jsme samozřejmě zastoupeni v České republice, a to již od roku 1991. McCANN v tuto chvíli operuje ve více zemích než kterýkoli z našich konkurentů, což z nás dělá jedničku mezi světovými agenturami.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujte:

Lucie Policarová, Ogilvy Public Relations, +420 221 998 226, +420 724 557 221, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Miroslava Jozová, Ogilvy Public Relations, +420 221 998 213, +420 603 280 825, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3