INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

055dSpolečnost Louwman Motor Příbram ve spolupráci s Hyundai Motor Czech otevřela v Příbrami 45. dealerské místo značky Hyundai. Nové dealerství bylo slavnostně otevřeno v pátek 26. června.


Nové dealerství v Příbrami Hyundai Louwman je jediným prodejním místem Hyundai v příbramském regionu, mimo prodeje nabízí také komplexní servisní služby. V blízké době se navíc dočká plnohodnotné standardizace pro prodej a servis Nové dealerství Hyundai se v červnu 2020 otevřelo v Příbrami. Stojí za ním Louwman Group.

elektromobilů.

Příprava nového dealerství byla rekordně rychlá. Přestože standardní doba činí zhruba půl roku, bylo příbramské dealerství dokončeno za tři měsíce – a to koronavirové krizi navzdory.

Slavnostní otevření nového dealerství proběhlo v pátek 26. června v prostorách Hyundai Louwman, hosty večerem provázeli Dalibor Gondík a Olga Lounová, jíž na místo efektně přivezl Martin Vlček rallyovým speciálem Hyundai R5. Hyundai Motor Czech při přestřižení slavnostní pásky zastupovali prezident Hwang Sunyong a generální ředitel Martin Saitz, za Louwman Motor Příbram se zúčastnili jednatel Tomáš Rzounek a ředitel Jiří Kulhan. Obec Dubno zastupoval starosta Václav Chmelař.

„Jsme rádi, že jsme mohli spojit síly se značkou Hyundai jako vůbec první v síti Louwman Group. Pevně věřím, že je to první krok k další úspěšné spolupráci,“ uvedl ředitel Louwman Motor Příbram Jiří Kulhan.

„Dnešní den je významný proto, že jsme získali skutečně kvalitního partnera s profesionálním a zkušeným týmem. Cením si také toho, že jsme dnešním dnem rozšířili naši dealerskou síť i přes koronavirovou krizi a její dopady. Hyundai Louwman přeji hodně štěstí, úspěchu a těším se na dlouhou spolupráci,“ uvedl Saitz.

 

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3