INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Carling DS 04Značka DS registruje nebývalý zájem zákazníků a proto se rozhodla rozšířit svoji dostupnost kromě severní Moravy i na jižní Moravu, kde nově otvírá nové zastoupení. Ve spolupráci s partnerskou společností CARLING AUTO v Brně otevřela autorizovaný DS SERVIS a nové místo, kde lze vyzkoušet i objednat nejnovější modely DS.

Toto zastoupení značky zpříjemní a usnadní přístup zákazníků z tohoto regionu k modelům a službám DS. Společnost CARLING AUTO je zkušeným prodejcem a servisem automobilů značky Citroën a zároveň má významné aktivity v oblasti obchodu a servisování pneumatik. V prodeji nových vozů DS pracuje pod vedením DS STORE Praha.

„Společnost CARLING AUTO má historii, která sahá až do roku 1992, kdy začínala pod názvem CARLING s malým showroomem a dvěma vozy v centru Brna. Dnes patří mezi největší a nejúspěšnější prodejce nových i ojetých vozidel v ČR, a sídlí v nových moderních prostorech v Brně na Hviezdoslavově ulici v místě, které skýtá dostatek možností i pro případný další rozvoj firmy. Jsem rád, že nyní můžeme poskytnout našim stávajícím i novým zákazníkům i vozy značky DS, která navíc působí v pro nás novém prémiovém segmentu, a ke které máme jako distributor francouzských vozů samozřejmě velmi blízko. Těšíme se na tuto novou obchodní příležitost, která je pro nás přímo srdeční záležitostí.“, říká Milan Oplatek, majitel společnosti.

V Brně si tak zákazníci mohou nechat nejen opravit svůj vůz DS, objednat náhradní díly či příslušenství, ale mohou si kdykoliv vyzkoušet a zakoupit všechny nové modely DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK i nejnovější plug in hybridní či elektrické verze E-TENSE.

Samozřejmostí jsou všechny prémiové služby DS Only You: DS Assistance, aplikace My DS, DS club Privilege nebo DS Valet. Tj. služba pick up servisu v případě potřeby údržby nebo opravy vozu DS, kdy si pro vozidlo dojedeme, nabídneme náhradní vůz a opravený vůz zase přistavíme na místo určené klientem. Tuto službu DS Valet je možné využít také pro doručení nového vozu DS na adresu dle přání zákazníka.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3