INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

CZECH TOP 100Skupina AURES Holdings, která loni ještě působila jako AAA AUTO International, se letos v žebříčku největších firem CZECH TOP 100 s loňským obratem 14 599 711 000 Kč posunula o tři příčky vzhůru na 45. pozici. Třetím rokem se drží v první padesátce největších tuzemských společností. Loni společnost obsadila 48. místo.

Slavnostního zveřejnění žebříčku ve Španělském sále Pražského hradu, které proběhlo za účasti primátorky hlavního města Prahy Adriany Krnáčové, se zúčastnila generální ředitelka společnosti AURES Holdings, provozovatele mezinárodní sítě autocenter AAA AUTO, Karolína Topolová. Topolová se také zúčastnila předávání ocenění finančním společnostem a advokátním kancelářím.

Důvody zlepšení umístění v žebříčku Czech TOP 100 vidí společnost zejména ve zvyšování obejmu zobchodovaných vozů, kterého dosahuje díky zavádění nových produktů a služeb souvisejících s jejich výkupem, prodejem a financováním. "K našemu posunu v žebříčku Czech TOP 100 směrem vzhůru nejvíce přispělo loňské zvýšení počtu prodaných vozů, kterých si od nás zákazníci odvezli přes 75 tisíc, což bylo o téměř desetinu více než v předchozím roce. To vedlo i k rekordním tržbám přes 14,5 miliardy korun, které byly zatím v historii firmy nejvyšší. Na tento výsledek úspěšně navazujeme i letos, za prvních pět měsíců a první dekádu června jsme již zobchodovali přes 35 tisíc aut. Naše dobré výsledky táhnou zejména inovace, které zavádíme napříč celou skupinou a v rámci všech linií našeho businessu," uvedla generální ředitelka AURES Holdings, provozovatele sítě autocenter AAA AUTO Karolína Topolová. Pro zavádění inovací skupina letos v lednu vytvořila specializovanou inovační laboratoř AURESLAB, pod kterou sjednotila veškeré inovační projekty a aktivity.

Společnost AAA AUTO byla také jedním z partnerů této každoroční prestižní akce.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3