INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

MEDIA CPK9 1Skupina PSA hodlá upevnit své postavení lídra na evropském trhu s malými dodávkami, kde dosahuje více než 30 % podíl, a nabízí svým současným i budoucím zákazníkům novou generaci vozů Peugeot Partner, Citroën Berlingo a Opel/Vauxhall Combo.

Tyto vozy, které vzešly ze společného programu, jsou vyvíjeny na základě platformy EMP2. Vozy značky Peugeot a Citroën se vyrábí v továrnách ve španělském městě Vigo a v portugalském městě Mangualde, španělský závod bude poprvé vyrábět i vozy Opel / Vauxhall.

Pro zajištění obchodních cílů této nové nabídky byl v Mangualde vytvořen třetí výrobní tým (225 nových zaměstnanců) a ve Vigu čtvrtý (900 nových zaměstnanců), které fungují od dubna (Mangualde) a června (Vigo). Obě továrny, jež jsou součástí Pyrenejské divize, prošly rozsáhlou modernizací, aby mohly při výrobě nových modelů Peugeot Partner, Citroën Berlingo a Opel/Vauxhall Combo dosahovat kvality na nejlepší úrovni skupiny PSA.

Nové modely poskytují zákazníkům zcela nové prvky výbavy uspokojující každodenní i mimořádné potřeby a nabízejí stále větší bezpečnost (podpůrné prvky řízení a manévrování ...), komfort (bederní nastavení, akustická izolace...) a praktičnost (kabina typu Polocombi, větší užitečné zatížení, delší ložná plocha, paket Stavba, ...).

Skupina PSA nyní nabízí širokou škálu verzí karoserie kombinujících různé varianty užitečného zatížení (od 650 kg po 1000 kg), dvě délky (440 a 475 cm), počty míst k sezení (2, 3, 5) a prvky výbavy (otvor pro dlouhý náklad, výklopný zadní díl střechy Girafon, zesílené osvětlení nákladového prostoru, zásuvka 220 V ...), která tak dokáže pokrýt všechny potřeby profesionálních uživatelů.

Uvedené vozy se budou prodávat ve stovce zemí, v Evropě bude zahájeno přijímání objednávek v září.

Philippe Narbeburu, ředitel obchodní jednotky Užitkové vozy uvedl: „Tato nová generace malých dodávkových vozů představuje novou etapu obnovy našich modelových řad. Naše nabídka je moderní, vozy jsou výkonné a byly navrženy tak, aby uspokojily náročné požadavky klientů a zajistily jim jedinečný zážitek. Chceme upevnit naše vedoucí vedení v Evropě a dál vyvážet naše know-how na další kontinenty.“

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3