INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

049aSpolečnost Hyundai Motor Czech uvádí limitovanou nabídku Future ECO, která zahrnuje zvýhodnění ve výši 147 000 Kč – 220 000 Kč včetně DPH. Zájemci mohou při pořizování ekologicky šetrných vozů IONIQ Electric a IONIQ Plug-in Hybrid využít také dotace od Ministerstva životního prostředí či Ministerstva průmyslu a obchodu.

Tím se možnost čisté mobility a užívání jejich výhod otevírá pro ještě širší spektrum zákazníků.

„Limitovaná nabídka Future ECO přináší zákazníkům možnost pořídit si ekologické vozy IONIQ za zvýhodněnou cenu. Pokud navíc zákazník využije státní dotace, která může být až 337 500 Kč, jedná se už o velmi příznivou koupi. Modely rovněž nabízí 5 let komplexní záruky bez omezení najetých kilometrů a 8 let či 200 000 km na trakční akumulátor,“ říká Jan Pohorský z Hyundai Motor Czech. Základní cena vozu IONIQ Electric bez dotací s bohatou výbavou Future je 832 990 Kč včetně DPH, s plnou výbavou Ultimate pak 883 990 Kč včetně DPH. V této výbavě lze pořídit také IONIQ Plug-in Hybrid, a to za 799 990 Kč včetně DPH.

049bMěsta, obce a jimi zřizované organizace mohou navíc využít dotaci od Ministerstva životního prostředí na IONIQ Electric ve výši až 302 500 Kč včetně DPH, na IONIQ PHEV až 242 000 Kč včetně DPH. Finální cena v kombinaci akční nabídky Hyundai Future ECO a státní dotace pak u čistě elektrického modelu IONIQ vychází na 530 490 Kč včetně DPH a IONIQ Plug-in Hybrid na 557 990 Kč včetně DPH.

Ve druhém případě se dotace vztahují na firmy se sídlem mimo hlavní město Prahu. Zde nabízí Ministerstvo průmyslu a obchodu dotaci na koupi vozu IONIQ Electric až 337 500 Kč, tudíž bude finální cena 495 490 Kč.

Mezi hlavní výhody elektrifikovaných vozů patří samozřejmě jejich pohon, který šetří životní prostředí, ale výrazně nižší jsou také provozní náklady. „Hyundai IONIQ Electric byl německým autoklubem ADAC vyhodnocen jako nejčistší auto vůbec a zároveň byl zvolen nejčistším elektromobilem. Každý řidič jistě ocení také velmi nízké provozní náklady – 1 km s IONIQ Electric totiž stojí zhruba 0,50 Kč. Když k tomu připočteme ještě téměř nulovou potřebu servisu, stává se elektromobil opravdu lákavou nabídkou,“ dodává Jan Pohorský. Další podstatnou výhodou pro pražské majitele elektromobilů je také skutečnost, že po registraci SPZ je parkování v Praze na modrých zónách již zcela zdarma.

049cDosavadní modelová řada IONIQ se s více než 60 000 prodanými vozy od jejího uvedení na trh v roce 2016 stala jedním z hlavních pilířů produktové řady Hyundai reprezentující progresivní budoucí mobilitu. Společně s průkopnickým modelem NEXO s pohonem na palivový článek a novým kompaktním SUV elektromobilem KONA Electric nabízí Hyundai ekologicky zaměřeným řidičům v současnosti bezkonkurenční výběr.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3