INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Už více než 4 miliony korun ušetřili klienti s novou ČSOB Kreditní kartou World díky vracení 1 % z nákupu zpět na účet. Díky nákupům může klient ušetřit až 1 000 Kč měsíčně a navíc karta nabízí i mnoho dalších výhod, například kvalitní pojištění nákupu.

Maximální částka, kterou může klient v rámci Programu ČSOB výhod ušetřit, je 12 600 Kč ročně (měsíčně je to 1 000 Kč za placení a 50 Kč za vedení karty). Výše ušetřené částky závisí na tom, jak často svou kreditní kartu používá. „Zejména v předvánočním období, kdy je mnoho dárků doručováno na poštu, klienti jistě ocení, že mohou bezplatně využívat svou kreditní kartu na všech pobočkách České pošty, jednoduše zaplatit dobírku a navíc mít tento nákup pojištěn. Další výhodou, která potěší při nákupu elektroniky, domácích spotřebičů, hobby nářadí a zahradnické techniky, je o rok prodloužená záruka a pojištění nakoupeného zboží,“ řekla Jana Opršalová, výkonná manažerka útvaru Platební komfort a služby ČSOB.

Mezi další benefity spojené s kreditní kartou World patří členství v MasterCard ELITE programu, které zahrnuje vstup zdarma do letištního salonku v Praze a Vídni nebo asistenční služby. Tým vyškolených osobních asistentů, kteří komunikují v několika světových jazycích, je klientům k dispozici 24 hodin denně, 365 dní v roce a pomůže například se zajištěním rezervace v hotelu či restauraci, s vyhledáním donáškové služby, řemeslníků nebo při havárii. V rámci programu mohou klienti využívat exkluzivní slevové nabídky vybraných restaurací, módních značkových obchodů, beauty & wellness center a mnoha dalších partnerů. Pro čerpání benefitů stačí platit u partnerů ČSOB Kreditní kartou World a předložit při placení identifikační kartu ELITE programu.

ČSOB Kreditní karta World je bezkontaktní embosovaná karta s úvěrovým limitem od 20 000 Kč do 250 000 Kč. Nabízí bezúročné období až 55 dní, které platí pro nákupy u obchodníků i na internetu, výběry z bankomatů i převody na běžný účet ČSOB. Při útratě alespoň 5 000 Kč měsíčně je klientovi vrácen poplatek za služby spojené s kreditní kartou.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3