INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

conectartSpolečnost Conectart, největší provozovatel kontaktních center v Česku, našla náhradu za své dva kolegy. Daniel Kittnar se ujal pozice divizního ředitele pro Prahu, Ústí nad Labem, Jihlavu, Brno a Hradec Králové a Karel Hercík se stal novým IT ředitelem pro Českou republiku.

Daniel Kittnar před nástupem do společnosti nasbíral zkušenosti v provozech call center v Equa Bank a následně ING Bank, kde se naučil dokonale porozumět potřebám klientů. Následně v Conectartu zastával téměř dva roky pozici manažera call centra. „Conectart mi za ta léta přirostl k srdci a já jsem vděčný za novou roli a svěřenou agendu. Udělám vše proto, aby to v Conectartu šlapalo jako hodinky a svá kontaktní centra nám v rámci outsourcingu svěřovalo stále více klientů,” dodává ke svému povýšení Daniel Kittnar, nový divizní ředitel Conectart.

Karel Hercík stál v čele týmů ve společnostech jako Deloitte, 4HOME nebo M&M Reality, čímž načerpal znalosti napříč různými obory. Pracoval také pro Ministerstvo spravedlnosti ČR jako Chief Information Officer. „Jsme si zcela vědomi potřeby zaměřovat se na propojení lidského faktoru s AI. V čele IT budu vývoj řídit tak, abychom směřovali k dlouhodobému zjednodušení práce našich operátorů a udržitelnému pokroku napříč trhy,” říká Karel Hercík, nový IT ředitel Conectart.

Letos na jaře společnost Conectart expandovala na polský a slovenský trh. Finanční část akvizice proběhla v květnu a v září došlo ke sjednocení obchodní značky.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3