INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Společnost BILLA odměnila loni své zaměstnance ještě před Štěd­rým dnem. Jako poděkování rozdala pracovníkům v prodejnách, centrále i logistice dárkové vánoční karty v hodnotě až 1500 Kč a přidala každému ze zaměstnanců den pracovního volna za zajištění 100% servisu při směně na Štědrý den. Od nového roku připočte všem týden dovolené a zvýší nominální hodnotu stravenek.

Moderní prostředí prodejen 21. století a široký sortiment čerstvých a kvalitních potravin nabízí společnost BILLA svým zákazníkům již ve 220 supermarketech napříč celou ČR. Vloni investovala do rozšiřování sítě a modernizace prodejen částku téměř 500 milionů korun a v nových prodejnách zaměstnala na 250 lidí na plný nebo zkrácený úvazek.

Vánoční dárkové karty dostali všichni zaměstnanci, kteří pro firmu pracují více než rok, zbožové poukázky na nákup v BILLE ve výši 500 korun pak dostali nováčci. Speciální odměna v podobě jednoho placeného dne navíc připadla všem, kteří nastoupili na směnu na Štědrý den a zajistili zákazníkům 100% servis a bezproblémový nákup i v tento sváteční den.

S platností od 1. ledna 2018 navýšila firma všem zaměstnancům v prodejnách, centrále i logistice nárok na dovolenou v délce pěti týdnů, a to bez ohledu na počet odpracovaných let ve společnosti. Pracovníkům v prodejnách pak zvedla nominální hodnotu stravenek z 60 Kč na 80 Kč. Při pracovní směně delší než 11 hodin získávají zaměstnanci nárok na stravenky dvě.

V současné době provozuje BILLA své prodejny ve všech krajích ČR a své produkty nabízí na průměrné prodejní ploše přes 900 m2. Její sortiment je tvořen ze 75 % výrobky české produkce, z nichž významnou částí jsou výrobky vlastní výroby, regionální potraviny nebo stále více oblíbené bioprodukty. BILLA je jedním z nejúspěšnějších podporovatelů regionálních výrobců a dodavatelů v České republice.

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3