INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

PlusSkupina společností Plus4U, která provozuje spolehlivou a bezpečnou internetovou službu Plus4U.net, dosáhla v roce 2023 obratu, který přesáhl 1,5 miliardy korun.

Službu Plus4U.net využívalo v loňském roce více než 550 tisíc uživatelů a přes 2 000 organizací a firem z 45 států na 4 kontinentech. To představuje 50% nárůst proti roku 2022.

Plus4U.net je internetová služba, která umožňuje jednotlivcům a organizacím vytvářet vlastní online prostory – teritoria, která umožňují efektivní ukládání a bezpečné sdílení všech typů dat. „Teritoria jsou dostupná non-stop, fungují na všech zařízeních od chytrých telefonů, přes počítače a tablety po chytré televize, v mnoha světových jazycích,“ říká David Kimr, technický ředitel Plus4U.

Prioritou této služby, která nabízí cloudová řešení My Territory a Business Territory, je zabezpečení svěřených dat a efektivní, ekologické a dlouhodobě udržitelné využívání všech zdrojů. „My Territory je digitální prostor určený pro osobní data, zatímco Business Territory slouží organizacím ke správě digitálních aktiv. Mohou zde vytvářet organizační struktury týmů i celých firem a efektivně řídit jejich spolupráci a online komunikaci,“ uvádí David Kimr.

Plus4U zajišťuje provoz i uživatelskou podporu také cloudové službě Edookit, která patří mezi tři nejrozšířenější školní informační systémy v České republice. Je navržena pro mateřské, základní, střední a vyšší odborné školy. „Edookit jsme vyvinuli ve spolupráci s učiteli na základě jejich mnohaleté praxe. Jedná se o komplexní řešení pro školy, které je možné využívat pro veškeré činnosti školy, včetně elektronické žákovské knížky, třídnice, nebo správy jídelny,“ popisuje Kimr.
Společnost úspěšně provozuje řadu významných projektů, jako je norský systém energetických certifikátů (NECS). „Ten poskytuje unikátní granularitu certifikátů potvrzující původ zelené elektřiny, což znamená, že záruky původu jsou vydávány s denní periodou výroby,“ vysvětluje David Kimr.

Plus4U také zajišťuje technologické zázemí a zákaznické služby pro společnost ChargeUp, která se specializuje na komplexní řešení dobíjení elektromobilů. „ChargeUp integruje elektromobilitu do širšího energetického kontextu, a to díky našim doplňkovým produktům Flexigy a Lancelot, které díky agregaci flexibility z dobíjení elektrických vozidel výrazně snižují náklady za dobíjení. Hrdě tak podporujeme rozvoj oblasti elektromobility v Evropě a přispíváme tím ke zlepšení životního prostředí pro všechny,“ uzavírá technický ředitel Plus4U David Kimr.

Všechny online služby Plus4U jsou postavené na Unicorn Universe, digitální stavebnici informačních systémů a aplikací, které společnostem Plus4U poskytuje exkluzivní technologický partner Unicorn Solutions a.s. Kromě rozvoje v oblasti softwaru se Plus4U věnuje i otázkám životního prostředí. Neustále inovuje své postupy, aby byly uživatelsky přívětivé, šetrné k přírodě a podporovaly udržitelný rozvoj.

Skupina Plus4U aktivně poskytuje součinnost při řešení podvodné kauzy e-shopu Mamut, který byl součástí skupiny.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3