INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Manažované služby a LTE umožňují rozvíjet propojenou společnost v České republice. Ericsson na tiskové konferenci představil základní kameny propojené společnosti v České republice: 50 miliard zařízení M2M budou součástí rozvoje propojené společnosti. Základem propojené společnosti v České republice bude LTE. Díky manažovaným službám se čeští operátoři mohou soustředit na aplikace vytvářející propojenou společnost.

„Po celém světě lidé využívají pokročilá mobilní zařízení, pomocí kterých se lze kdykoliv a kdekoliv připojit k internetu. Tento trend směřuje ke společnosti, kde budou místa, lidé i zařízení trvale připojena k internetu – k propojené společnosti," řekl nový Country Manager společnosti Ericsson, Olle Backgard.

Celosvětová míra rozšíření mobilní penetrace mezi občany nyní dosahuje 82 % a celkový počet mobilních připojení činí přibližně 5,8 miliardy. Počet uživatelů smartphonů raketově narůstá.

„Česká republika následuje světové trendy a domníváme se, že zavedení technologie LTE bude rychlejší, než je očekáváno. Je zde také potenciál, že čeští operátoři budou technologii LTE sdílet, což by vedlo k velké úspoře nákladů," řekl Pavel Doležal, Head of Consumer and Business Solutions West & Central Europe.

Zkušenosti s LTE:

Významní světoví mobilní operátoři již komerční technologii LTE zavedli. První sítě byly spuštěny operátory v severských zemích a v severní Americe s použitím technologie Ericsson. Spojené státy americké jsou považovány za nejrychleji rostoucí trh v oblasti technologií LTE s rozvinutým ekosystémem, komunitou aplikačních vývojářů, terminálů a dodavatelů sítí.

Podobný vývoj lze očekávat v celé Evropě a také České republice. S ohledem na investice do stávajících sítí, bude technologie LTE koexistovat se současnými sítěmi 3G a HSPA.

Nové frekvence a licence umožní prostor na trhu také novým hráčům. Ericsson je největším dodavatelem komerčních LTE sítí s instalacemi na 4 kontinentech, v 15 zemích světa s 35 sítěmi.

Manažované služby:

Telekomunikační operátoři se stále častěji soustřeďují na služby koncovým zákazníkům než na správu telekomunikační infrastruktury. Outsourcováním správy sítí mohou dosáhnout ročních úspor ve výši až 20 %. To rychle zvyšuje poptávku po tzv. manažovaných službách. Z tohoto trendu čerpá Ericsson – v současnosti největší společnost nabízející manažované služby v oblasti telekomunikací. Sítě spravované společností Ericsson využívá již 850 milionů zákazníků různých operátorů.

V rámci manažovaných služeb Ericsson operátorům nabízí služby ve všech oblastech jejich činností – od návrhu a plánování přes podporu a servis až po management a správu páteřní sítě.

Multimediální obsah týkající se společnosti je k dispozici v oddíle Broadcast Room na stránkách: www.ericsson.com/broadcast_room

Společnost Ericsson je světovým lídrem v oblasti poskytování technologií a služeb telekomunikačním operátorům. Ericsson si drží vedoucí postavení ve 2G, 3G a 4G mobilních technologiích, přičemž v globálním pohledu poskytuje podporu pro mobilní sítě s více než 2 miliardami uživatelů a udržuje si vedoucí pozici také v oblasti řízených služeb. Portfolio společnosti zahrnuje jak mobilní, tak i pevnou telekomunikační infrastrukturu, telekomunikační služby či software. V neposlední řadě do nabídky Ericssonu patří také řešení pro broadband a multimédia určená pro telefonní operátory, velké podniky a mediální průmysl.

Ericsson se snaží naplňovat svoji vizi, kterou lze shrnout do hesla „vedoucí hráč na širokém poli komunikace", a to prostřednictvím inovací, technologií a udržitelných obchodních řešení. Společnost k dnešnímu dni operuje ve 180 zemích světa, kde celkově zaměstnává více než 90 000 zaměstnanců. V roce 2010 Ericsson dosáhl tržeb ve výši 203,3 miliardy SEK. Společnost Ericsson byla založena v roce 1876, její sídlo se nachází ve Stockholmu ve Švédsku. Ericsson figuruje na indexu OMX NASDAQ, Stockholm a NASDAQ New York.

www.ericsson.com

www.twitter.com/ericssonpress

www.facebook.com/technologyforgood

www.youtube.com/ericssonpress

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3