INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
logo_UCBOd 20. dubna 2012 si mohou majitelé chytrých telefonů značek Nokia nebo HTC s operačním systémem Windows Phone stáhnout aplikaci Banka v mobilu - Smart Banking. UniCredit Bank tak potvrzuje svojí pozici lídra v oblasti mobilního bankovnictví s největším počtem typů podporovaných mobilních telefonů na českém trhu. Jednoduchá aplikace boří zažité hranice a umožňuje velmi snadný přístup k účtu přes jedinou ikonu na ploše mobilního telefonu.

Inovaci mobilních bankovních služeb odstartovala UniCredit Bank na podzim loňského roku a od té doby se aplikaci „Banka v mobilu - Smart Banking" podařilo vyladit pro všechny typy operačních systémů včetně Windows Phone. UniCredit Bank byla první českou bankou, která uvedla na trh bankovní aplikaci šitou „na míru" pro drtivou většinu mobilních telefonů již v říjnu 2011 a zavázala se udržet tento vysoký standard i do budoucna pro nově příchozí mobilní telefony.

„Jednodušší a pohodlnější ovládání účtů prostřednictvím mobilního telefonu vždy a všude, s maximálním zajištěním bezpečnosti, je nedílnou součástí našeho závazku, který jsme dali našim klientům. Od uvedení nového Smart Bankingu na trh se počet uživatelů prudce zvýšil a překonal počty uživatelů staršího GSM bankovnictví," uvedl Radek Jirka, manažer přímého bankovnictví UniCredit Bank.

Hlavními výhodami aplikace uložené v mobilním telefonu jsou vyšší komfort, rychlost a pohodlnost přístupu k účtu při zachování nejvyššího důrazu na bezpečnost. Banka v mobilu - Smart Banking totiž využívá nejmodernější zabezpečení v podobě zabudovaného bezpečnostního klíče (mtokenu), který časově omezeným kódem chrání nejen přihlášení do aplikace, ale i odesílání transakcí.

„Zájem trhu o přístroje Nokia s Windows Phone je evidentní a těší nás vysoce pozitivní reakce od operátorů, vývojářů i bank. Nokia Lumia 900 získala 13 ocenění na veletrhu CES v Las Vegas včetně ocenění za nejlepší výrobek veletrhu. Nokia Lumia 610 zase obdržela na veletrhu mobilních technologií v Barceloně 3 ocenění. Dokladem zájmu o ekosystém s WP je fakt, že počet aplikací ve WP Marketplace mezi únorem 2011 a dubnem 2012 raketově stoupl ze 7 000 na 70 000," uvedl Petr Kasa, ředitel Nokia ČR a SR.

Více informací včetně možnosti vyzkoušet si interaktivní demo aplikace naleznete na www.bankavmobilu.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3