INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Mobilní operátor U:fon v roce 2013 přijme šedesát nových specialistů na telekomunikace. Výrazné rozšíření se týká jak nové centrály společnosti na pražské Balabence, tak i regionálních poboček a partnerských prodejen po celé České republice.

Nový vlastník mobilního operátora U:fon, Air Telecom, a.s., od začátku roku výrazně posiluje svůj zaměstnanecký tým. Tradiční český mobilní operátor letos přijal již 25 zaměstnanců, nejvíce na obchodních pozicích. Do konce roku 2013 plánuje U:fon nabrat dalších 40 odborníků nejen na obchod, ale i pro chystaný rozvoj svých aktivit v síti GSM. Roste také počet zastoupení U:fona v krajích a počet značkových prodejen.

Noví lidé přicházejí do zázemí moderní kancelářské budovy na pražské Balabence, kde má U:fon své sídlo od konce ledna letošního roku. Právě plánovaný rozvoj podnikání do rozsáhlejších prostor byl hlavní motivací k přestěhování operátora z karlínského Corsa, kde U:fon sídlil od svého vzniku v roce 2007.

Posilování stabilního týmu

Martin Vavrica, Sales Manager společnosti Air Telecom, a.s., významný nábor zaměstnanců komentuje: „U:fon za šest let své existence našel i sám vychoval řadu odborníků v oblasti telekomunikací napříč různými pozicemi. Už tak silný tým nyní, v nové éře pod vedením Air Telecomu, vhodně doplňujeme zejména s ohledem na naše plány rozšířit služby o GSM.“

Slova o stabilním týmu potvrzuje také fakt, že při převzetí U:fona zůstalo na svých pozicích 99 % zaměstnanců původního vlastníka MobilKom. Právě s ohledem na rozvoj služeb v pásmu GSM budou dle Vavricových slov lidé s předchozími bohatými zkušenostmi z telekomunikací klíčovou výhodou oproti takzvaným virtuálním operátorům, kteří často začínají bez zkušeností a „na zelené louce“.

U:fon roste i v regionech a hledá nové partnery

Značné navýšení počtu zaměstnanců zejména na obchodních pozicích plánuje U:fon také v regionech. Zde je operátor oblíbený zejména díky nadstandardnímu pokrytí CDMA signálem - konkurence se spíše zaměřuje na velká města. V regionech letos přibude 10 nových poboček, přičemž právě v těchto dnech čtvrtý mobilní operátor otevírá své zastoupení v Jihlavě, Brně, Pardubicích, Hradci Králové a Praze.

„Nerozvíjíme však pouze regionální pobočky, v krajích posilujeme i oblast retailu. Díky dalšímu rozvoji sítě partnerských prodejen chceme zákazníkům, kteří upřednostňují osobní kontakt, nabízet ještě kvalitnější služby a být pro ně dostupnější,“ komentoval regionální aktivity U:fona Martin Vavrica.

Napříč Českou republikou navazuje U:fon spolupráci také s obchodními partnery v oblasti call center a přímého prodeje.

Více informací na http://www.ufon.cz

O operátorovi U:fon
U:fon je český operátor, který od května 2007 nabízí rychlý a levný mobilní internet, bezdrátovou pevnou linku a digitální vysílačky. V červnu 2008 spustil i mobilní hlasové služby. V roce 2006 získal oprávnění k využívání frekvencí v pásmu 410-430 MHz, což mu umožnilo vybudovat celoplošnou CDMA síť. U:fon nabízí datové služby prostřednictvím technologií CDMA 2000 a EVDO revize A, jež je datovou sítí 3. generace srovnatelnou s UMTS/HSDPA. Od července 2010 nabízí operátor U:fon své hlasové a datové služby velkoobchodním způsobem a jako první tak umožnil vznik virtuálních operátorů v mobilních sítích v České republice. Více na stránkách http://www.ufon.cz.

O společnosti Air Telecom
Air Telecom, a. s., je od podzimu 2012 vlastníkem a provozovatelem sítě U:fon. Air Telecom patří do úspěšné celosvětové obchodní skupiny N&F Marketing Group, která se zabývá mimo jiné přímým a klasickým marketingem. Je také vlastníkem největší obchodní sítě v České republice a na trhu působí od roku 2002. Air Telecom plánuje v roce 2013 výrazně posílit své obchodní týmy na centrální i regionální úrovni a rozšířit své telekomunikační služby o produkty v síti GSM.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3