INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

2-nubiaMyPragueV České republice se začíná prodávat lifestylový mobilní telefon značky světového výrobce nubia s názvem My Prague, jehož světová premiéra proběhla v létě v Café Slavia. Jedná se o luxusní smartphone inspirovaný kulturou, historií a uměním hlavního města Prahy. Prvním místem, kde mohou zájemci tento mobil zakoupit, je prodejna Mobil Pohotovost v Nádražní ulici na Praze 5 u metra Anděl. Obchod bude v sobotu otevřený od 9:00 a už nyní se očekává velký zájem.

Nubia My Prague se může pochlubit slotem pro dvě SIM karty v kombinaci se slotem na microSD kartu, LTE, špičkovým 13MPx fotoaparátem s CMOS ISOCELL snímačem. Jedno z hlavních poselství nového telefonu nubia My Prague je dopřát všem jeho uživatelům možnost vytvářet fotografie a videa, která se mohou srovnávat s profesionálními zařízeními.

Uživatelé také ocení pokročilé funkce timelapse (zachycuje časosběrná videa), Light Painting (malování světlem ve tmě), multiexpozice a expozici s prodlouženou závěrkou, kterou měl tento telefon jako první na světě. Fotoaparát zvládne natáčet videa ve FullHD rozlišení a v duchu filozofie nubia navíc nabízí 9 exkluzivních filtrů pro dokonalou úpravu snímků nebo automatické vylepšení výsledných snímků. Majitel tohoto telefonu může ihned svůj výtvor nahrát pohodlně na sociální sítě, a to bez nutnosti upravovat fotky a stříhat videa nejprve v počítači.

Skvělý i pro leváky

Telefon se pyšní rovněž speciálním dedikovaným tlačítkem pro vytvoření selfie fotky z levé strany. Uživatelé, především pak leváci, si tak nemusí téměř vykloubit ruku jako u ostatních telefonů. Podle průzkumů bylo totiž zjištěno, že většina lidí si při selfie vybírá právě levou stranu.

Tělo mobilu je extrémně tenké, má pouze 5,5 milimetru. Užitečnou vlastností telefonu je také rychlonabíjení. Prodejní cena telefonu je 11 990 Kč. K dispozici bude zlato bílá kombinace.

Místo prodeje: Mobil Pohotovost, Nádražní 61/116, 150 00 Praha 5 - Smíchov

 

Technické specifikace nového telefonu nubia My Prague:
 

CPU                                                    Qualcomm® Snapdragon™ 615MSM8939
                                                           1,5 GHz Octa-Core, 64bitový

Paměť                                                            32 GB ROM + 3 GB RAM
                                                           až 128 GB micro SD

Systém                                               nubia UI 3.0založeno na Android L 

SIM karta                                            Dual SIM Dual Standby (1x Micro SIM, 1x Nano SIM)

Síť                                                      TD-LTE B38/B39/B40/B41
FDD-LTE B1/B3/B7/B8 (české LTE frekvence)
TD-SCDMA B34/B39 
WCDMA 850/900/1900/2100
CDMA 1x&EVDO 800
GSM 850/900/1800/1900

WiFi                                                    2.4 / 5 GHz Dual Band WiFi, 802.11 a/b/g/n/ac

GPS                                                    GLONASS, Beidou

Obrazovka                                          5,2" Super AMOLED / FHD 1920 x 1080
                                                           424 PPI / Sytost barev 100 %

Fotoaparát                                          13MPx zadní fotoaparát / 8MPx přední fotoaparát

Podporované audio formáty               FLAC / APE / AAC / MKA / OGG / MIDI / M4A / AMR

Podporované video formáty               MP4 / 3GP / MOV / MKV / AVI / FLV /MPEG

Baterie                                                           2200 mAh

Rozměry a hmotnost                           147,8 x 72,1 x 6 mm / cca 135 g

 

 O značce nubia

Značka chytrých telefonů nubia byla založena týmem visionářů 31. října 2012. Zavázala se nabízet prémiové produkty a služby zákazníkům, kteří akcentují lepší život a rádi objevují nové věci. Zakladatel Dr. Li Qiang společně s dalšími třinácti spoluzakladateli nyní vedou společnost tak, aby mohla působit celosvětově. Prezident firmy Dr. Li Qiang prozradil, že k nápadu pojmenovat nový telefon po české metropoli ho přivedla jeho čtyřletá dcera.

Značka nubia je již nyní etablována v Číně, Severní a Jižní Americe, severní Evropě, Rusku, jihovýchodní Asii a Indii a rovněž i na dalších trzích.

Její portfolio telefonů zahrnuje série Z5, X6, Z7 a Z9. Stojí za povšimnutí, že letos nubia upoutala na sebe pozornost v celém světě tím, že uvedla jako první bezrámečkový smartphone nubia Z9.

Jako telefon je první celosvětově, který zahrnul zajímavou funkcionalitu fotoaparátu SLR (Single Lens Reflex). Smartphony nubia se rychle stávají velmi známé jako SLR telefony. Tyto produkty jsou známy tím, že disponují těmito klíčovými ukazateli: kamera zachycující čistý obraz, dostupností po celém světě díky síti, bezrámečkovému designu, Frame interactive Technology (FiT) a technologií rozpoznávání otisků prstů (TiO). Značka získala hodně pozornosti, když byl tento telefon spatřen v rukou čínské první dámy Peng Liyuan na mezinárodní akci v Německu.

Více informací na www.nubia.cn .

(tz) 

 

 

    

 

 

 

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3