INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

gastroZcela nová a jedinečná služba je tu! Internetový portál GastroFlek.cz má za úkol pomáhat studentům hotelových a gastronomických škol při hledání práce. Ale nejen jim. Díky portálu může najít lepší práci v oboru i spousta dalších, již jinde zaměstnaných občanů. Na druhou stranu má za úkol pomoci firmám najít schopný personál.

Výhodu, kterou nabízí tento portál oproti všem ostatním, je nabídka stáží i praxe v restauracích. Je tak pro studenty snadné najít praxi již při studiu. Po dokončení studia mohou využít funkci hledání stálé práce.

GastroFlek navíc nabízí možnost vytvořit si profesní profil, který je k dispozici zaregistrovaným firmám a ty tak mohou s nabídkou oslovit přímo nejen vytipované uchazeče, ale i ty, kteří již svou práci mají. Lidem tak ušetří čas a umožní získat dobré místo.

Profil, který si uživatel na webu vytvoří, mu umožní obousměrnou komunikaci a osobní nebo firemní prezentaci. Nahlédnutí do profilu je k dispozici jen přihlášeným uživatelům, ať už se jedná o uchazeče nebo firmu. Tedy jen těm, kteří by o něj mohli mít zájem. Registrovaný uchazeč může také oslovit bývalého zaměstnavatele a požádat ho o hodnocení. Hodnocení pracovníka se pak zobrazí přímo na daném profilu. Zaměstnavatel pak má další kritérium pro výběr zaměstnance.

Systém webu GastroFlek je navržený tak, že i když uživatel zrovna aktivně nevyhledává a objeví se to, o co má zájem, dostane emailem upozornění. Neztrácí tak čas opakovaným vyhledáváním, a přesto mu nic neunikne.

Na projektu se podílí i šéfkuchař a majitel jídelny Na Pruhu Radek Šubrt, jenž nabízí službu GastroPomoc, specializující se na vše od cateringu, objednání kuchaře do domů, auditu pro restaurace, parní čištění interiérů, kurzů vaření, až po samotné vybavení provozoven.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3