INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Společnost Infosys (NYSE: INFY), celosvětový lídr v oblasti poradenství, technologií, outsourcingu a služeb nové generace, oznamuje nasazení upgradované verze systému pro řízení lidských zdrojů (HR) a mezd v Radě Evropy. Implementace je součástí desetiletého partnerství, v jehož rámci společnost Infosys řídí a přizpůsobuje komplexní HR systém pro Radu Evropy. Tato mezinárodní organizace sídlí ve Štrasburku a zabývá se především lidskými právy. Společnost Infosys rovněž zajistí podporu nového HR systému po další tři roky.

Integrovaný systém pro řízení lidských zdrojů a mezd Oracle PeopleSoft bude sloužit pro více než 2 500 zaměstnanců, zefektivní procesy uvnitř organizace a zvýší produktivitu.

Základní informace

·         Společnost Infosys nasadila v rámci upgradu systém Oracle PeopleSoft Human Capital Management 9.2 integrovaný se stávajícím systémem pro řízení mezd.

·         Dochází k podstatnému zrychlení mzdové agendy, kdy se příslušné operace zrychlují z 10 hodin na 22 minut. Spolu s další optimalizací procesů (mzdy, účetnictví…) to představuje úsporu více než 200 hodin měsíčně.

·         Aktualizovaná platforma přináší upgrade následujících funkcí: základ HR, mzdy, řízení nepřítomnosti, řízení školení, systém benefitů, zdraví a bezpečnost práce, řízení vozového parku. Dále je implementováno 5 dalších přizpůsobených modulů, které jsou upraveny na míru pro potřeby Rady Evropy.

·         Systém pro řízení mezd byl přepracován zavedením více než 1 000 komplexních obchodních pravidel, která byla dodatečně přidána nebo upravena.

·         Nový systém poskytuje vylepšenou uživatelskou zkušenost i samoobslužné funkce, které jsou založeny na uživatelském rozhraní i návaznosti procesů (workflow), jak je navrhla a implementovala společnost Infosys.

Francis Dangel, ředitel Rady Evropy, v souvislosti s implementací nového systému uvedl: „Během posledního desetiletí mezi námi a společností Infosys vznikla velká důvěra. Infosys zvítězil v mezinárodním výběrovém řízení na tento 18měsíční projekt. Naše každodenní práce se zaměřuje na ochranu lidských práv, právního státu a demokracie v Evropě. Partnerství se společností Infosys nám umožňuje soustředit se na vlastní činnost, protože máme k dispozici nejlepší systém přizpůsobený na míru našim konkrétním potřebám.“

Rajesh Krishnamurthy, prezident a ředitel společnosti Infosys pro energetiku, telekomunikace, utility, služby a Evropu, ke spolupráci dodává: „Před 10 lety představovala Rada Evropy jednu z prvních velkých zakázek, kterou jsme v Evropě získali v rámci veřejného sektoru. Nynější významný upgrade systému pro řízení lidských zdrojů a mezd přichází v době, kdy všechny subjekty veřejného sektoru hledají způsoby, jak zvýšit svou efektivitu. Přechod na nový HR systém umožní Radě Evropy jak vylepšení samotných procesů v personalistice, tak i zvýšení produktivity.“

O společnosti Infosys

Společnost Infosys (NYSE: INFY) je celosvětovým lídrem v oblasti poradenství, technologií, outsourcingu a služeb nové generace. Umožňuje svým klientům ve více než 50 zemích porazit konkurenci, rychle inovovat, transformovat se a nacházet nové způsoby vytváření přidané hodnoty. Infosys poskytuje podnikům strategický náhled na budoucnost a pomáhá jim zajistit úspěch v dynamicky se měnícím světě pomocí kombinace strategického poradenství, operativního vedení a spoluvytváření přelomových řešení, včetně těch v oblasti mobility, udržitelnosti, velkých dat, a cloud computingu. Společnost Infosys dosáhla za posledních 12 měsíců příjmu 9,21 miliard dolarů a celosvětově zaměstnává více než 193 tisíc specialistů.

Podrobnější informace: www.infosys.com

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3