INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Lepší.TV ilustracniDo českých domácností přichází unikátní služba Lepší.TV, která umožňuje sledovat televizní vysílání online. Televizní pořady z 69 stanic lze tak bez ohledu na čas sledovat až 30 dní zpětně. Můžete například shlédnout kdykoliv poslední díly oblíbeného seriálu či při příchodu domů vrátit vysílání o několik minut zpět a podívat se od začátku na televizní zpravodajství či sportovní přenos. Díky speciálnímu set-top boxu dokáže proměnit i starší televizor na počítač, zároveň slouží také jako obecný přehrávač z domácí sítě nebo USB zařízení a podporuje všechny důležité formáty videa, zvuku i titulků. Zároveň umožňuje sledovat televizní vysílání také na chytrých telefonech či tabletech.

Tato chytrá krabička umí kromě sledování aktuálního vysílání také shlédnutí pořadů až 30 dní zpětně a nahrávání i několika programů najednou. Umožňuje přeskakovat reklamy nebo také přerušit film a vrátit se k němu později.

„Další výhodou Lepší.TV je, že službu lze využívat i bez set-top boxu například když jste na cestách. Na libovolném počítači, notebooku, tabletu i telefonu se stačí připojit pod svým heslem přes webové rozhraní bez nutnosti jakékoliv další instalace a sledovat téměř kdekoliv svůj oblíbený seriál či sportovní přenos, “ říká Pavel Górecki, Lepší.TV.

Výhodou Lepší.TV je, že vysokou kvalitu obrazu lze mít i při pomalejším internetovém připojení.V porovnání s ostatními dostupnými službami podobného typu je Lepší.TV cenově nejdostupnější. V základním balíčku již od 189 Kč měsíčně je k dispozici 69 stanic, včetně stanic prémiových a televizní videoarchiv se 400 filmy, seriály, dokumenty i pořady pro děti.

O Lepší.TV

Za projektem Lepší.TV stojí ostravská společnost goNET. Tato ryze česká společnost s více než dvacetiletou historií provozuje nejkompletnější televizní program na českém internetu TVprogram.cz. Ten přináší televizní program pro více něž 650 stanic, poutavé videoukázky k filmům, obrázky, popisky a nezávislé komentáře k pořadům.V roce 2014 spustili goNET zdarma službu online nahrávání televizních pořadů. Díky získanému know-how se tým Pavla a Petra Góreckich rozhodl vytvořit vlastní IPTV Lepší.TV, kterou spustili do ostrého provozu v prvním kvartále roku 2017. Řešení nemá v ČR v této podobě žádnou konkurenci. Navíc díky výrazně nižší ceně, než nabízí za podobnou službu nadnárodní společnosti, si Lepší.TV může dovolit mít doma skutečně každý.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3