INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

corporatepayment logoEdenred přináší držitelům karet Ticket Restaurant® a Edenred Benefits snadný, bezpečný a rychlý způsob placení s Apple Pay. Majitelé iPhonů mohou svým mobilním telefonem nově zaplatit i za obědy a benefity. Digitální platbu Apple Pay v Česku jako první firma v oboru nově nabízí společnost Edenred.

iPhonem tak mohou nyní platit majitelé karet Ticket Restaurant® a Edenred Benefits. Edenred, který je světovou jedničkou v předplacených benefitech, se tak zařadil do první vlny společností, jež platby Apple Pay v Česku zavedly.

Ticket Restaurant® a Edenred Benefits jsou úspěšné a zavedené značky stravenkových a volnočasových karet společnosti Edenred. Digitální platby prostřednictvím těchto karet uvedl Edenred ve spolupráci se společností Mastercard jako první v České republice a rovněž jako první ode dneška také zavádí platby pomocí Apple Pay. Díky tomu se držitelé karty mohou rozhodnout, zda chtějí za oběd či volnočasové aktivity zaplatit kartou, pomocí mobilu nebo třeba hodinkami. Platby přes Apple Pay lze provádět ve všech provozovnách, kde přijímají platební karty Ticket Restaurant® či Edenred Benefits a kde jsou vybaveni bezkontaktním terminálem, kterých je v České republice více než 90 %.

K Apple Pay patří neodmyslitelně špičkové zabezpečení a ochrana. Když platíte s Apple Pay, číslo karty se neuloží ani v zařízení, ani na serverech Apple. Místo čísla karty se přiřadí jedinečné číslo účtu zařízení, které se zašifruje a bezpečně uloží na čipu ve vašem zařízení. Každá transakce se autorizuje pomocí jedinečného jednorázového dynamického zabezpečovacího kódu.

„Prudký nárůst uživatelů stravenkových karet, kteří využívají právě mobilní platby, svědčí o tom, že si lidé placení mobilem za oběd velmi oblíbili. Používání těchto karet je rychlé, jednoduché a bezpečné a majitelé iPhonů mají ode dneška možnost svým telefonem za obědy a benefity zaplatit,“ řekl Michal Čarný, Director, Business Development společnosti Mastercard pro Českou republiku, Slovensko a Rakousko.

„Apple Pay představuje další milník naší komplexní strategie digitalizace pro rok 2019, jehož dosažením jsme se stali jednou z prvních společností a v nebankovním sektoru dokonce první v České republice, která umožní mobilní platby zařízením Apple. Jsme přesvědčeni, že s Apple Pay nabízíme zákazníkům skutečně přidanou hodnotu, jelikož platby mobilními zařízeními jim usnadní život. Až půjdou na oběd nebo do kina, bude jim stačit jen jejich iPhone nebo hodinky iWatch s peněženkou Apple Wallet a zaplatí zcela jednoduše, rychle a bezpečně,“ říká Nicolas Eich, generální ředitel společnosti Edenred CZ.

Nastavení Apple Pay je jednoduché a uživatelé budou moci i nadále využívat všech dalších výhod karty. V obchodech funguje peněženka Apple Wallet v iPhonu SE, iPhonu 6 i v novějších modelech a v hodinkách Apple Watch.

▬▬

Edenred je celosvětovou jedničkou v oblasti transakčních řešení pro firmy, zaměstnance i obchodníky. V roce 2017 převýšil objem obchodů 26 miliard eur, přičemž 78 % připadalo na digitální formáty. Všechna tato řešení, ať už využívají mobilní telefony, online platformy, karty nebo papírové poukázky, dávají zaměstnancům větší kupní sílu, firmám pomáhají s optimalizací nákladů a smluvním partnerům zase přinášejí další byznys.
Portfolio je založeno na třech hlavních oblastech činnosti:
zaměstnanecké výhody (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket Plus, Nutrisavings a další),
řízení firemních nákladů (Ticket Log, Ticket Car, UTA, Empreserial atd.),
doplňková řešení, jako jsou korporátní platby (Edenred Corporate Payment), incentivy a odměny (Ticket Compliments, Ticket Kadéos) a veřejné sociální služby.
Skupina spojuje jedinečnou síť 44 milionů zaměstnanců, 770 000 firem a veřejných institucí a 1,5 milionu smluvních partnerů.
Akcie společnosti jsou kotovány na burze Euronext Paris a jsou součástí indexu CAC Next 20. Edenred působí ve 45 zemích světa s téměř 8 000 zaměstnanci.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3