INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Firma SAPRIL s.r.o. byla úspěšně certifikována podle standardu FSC (Forest Stewardship Council) a zařadila se tak mezi vyspělé, ekologicky zaměřené společnosti. Slavnostní předání certifikátu proběhlo za přítomnosti představitelů SAPRIL s.r.o. a Bureau Veritas v sídle obalové společnosti v Mostě.

Prestižní značka FSC dává zákazníkům záruku, že dřevní surovina použitá k výrobě daného produktu pochází z lesů obhospodařovaných šetrným způsobem podle důsledných ekologických a sociálních pravidel organizace FSC. Získáním certifikátu se společnost zařadila mezi vyspělé, ekologicky zaměřené společnosti využívající sběrový papír jako surovinu pro výrobu svých produktů, tj. papírů pro krycí a zvlněné vrstvy vlnitých lepenek. Certifikát se tedy vztahuje na výrobu a prodej materiálů pro výrobu vlnité lepenky na bázi recyklovaného papíru, certifikovaného jako „FSC Recycled.“

„Papír s certifikací FSC dnes nabízejí prakticky všichni velcí výrobci a dodavatelé, a další stále přibývají. Obalový materiál nás doprovází na každém kroku, a proto je důležité stavět se k životnímu prostředí zodpovědně. I pro nás je ochrana životního prostředí důležitá, proto jsme se pro tento certifikát rozhodli. Věřím, že výrobky z recyklovaného papíru uvítají jak naši stálí, tak i potencionální zákazníci,“ vysvětlil Lukáš Cejthamr, výkonný ředitel společnosti SAPRIL s.r.o.

„Smyslem certifikace FSC C-o-C je zaručit, že výrobce ve zpracovatelském řetězci lesních produktů uplatňuje ekologicky šetrné, sociálně přínosné, ekonomicky životaschopné a trvale udržitelné lesní hospodaření,“ upřesnil Jakub Kejval, generální ředitel společnosti BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.

„Je mi potěšením předat certifikát FSC společnosti SAPRIL, která jako člen spotřebitelského řetězce lesních produktů touto certifikací podpořila legální těžbu dřeva a jeho uvádění na trh. Certifikací FSC prokáže společnost původ svých výrobků. Výrobky a průvodní doklady budou označovány symbolem a logem FSC, což zvýší jejich důvěryhodnost na trhu a otevře nové obchodní příležitosti,“ řekl Aleš Podrazil, produktový manažer a Sales Team Leader BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.

BUREAU VERITAS je předním světovým certifikačním orgánem. Ve více než 100 zemích vydala již více jak 100.000 certifikátů a řadí se tak mezi několik málo specialistů s bohatými zkušenostmi s certifikací lesů a spotřebitelského řetězce nejen ve světě, ale i v ČR.

www.bureauveritas.cz

www.sapril.cz

O společnosti BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.

Certifikační a inspekční společnost BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o. je součástí mezinárodní skupiny Bureau Veritas, která je lídrem celosvětového certifikačního trhu a poskytuje komplexní služby v oblastech kvality, hygieny, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, životního prostředí a společenské odpovědnosti. Důvěryhodnost společnosti podtrhuje tradice a dlouholetá zkušenost sahající až do roku 1828. Celosvětově působí společnost Bureau Veritas ve 140 zemích, kde má síť 930 kanceláří a 330 laboratoří. Přes 59 tisíc zaměstnanců Bureau Veritas poskytuje služby více než 400 tisícům klientů. Na území České republiky je Bureau Veritas zastoupena již více než 100 let a zaměstnává více jak 100 profesionálů. Mezi hlavní služby, které v České republice poskytuje, patří: certifikace systému managementu a výrobková certifikace, inspekce potravin a zemědělských komodit, testování a laboratorní analýzy, technické inspekce v průmyslu, periodické kontrolní služby provozovaných zařízení, kontrolní činnosti ve stavebnictví, služby v oblasti lodního průmyslu, kontrolní služby pro finanční sektor, školení a vzdělávání. Služby nejsou zaměřeny na vybraná odvětví nebo tržní segmenty, ale jsou poskytovány napříč odvětvími, bez ohledu na rozsah či charakter. Pro specifické případy jsou využíváni zahraniční auditoři, inspektoři a další experti.

Příklady akreditovaných certifikací poskytovaných BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC,spol. s r.o.: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/IEC 20000, ISO22000, ISO/IEC 27001, EMAS,GHG, ISO/TS 16949, HACCP, QC 080000, IRIS, ISCC, BRC, IFS, GTP, GMP, SA 8000, AS9100, FSC C-o-C, PEFC C-o-C a další.

O společnosti SAPRIL s.r.o.

FirmaSAPRILs.r.o.je mladáčeskáfirma, založena roku1999 zabývající se vývojem,výrobou a prodejemkompletního sortimentuobalového materiálu. Společnost se rozvíjínazákladě komplexníhopřístupu k zajišťovánípotřebsvých zákazníků.Rozhodujícímiklienty jsou společnostizoblasti elektroniky, výrobya automobilového průmyslu. Zárukou kvality našich služeb s ohledem na ekologii a bezpečnost práce je držení hned několika certifikátů - ISO 9001 : 2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 pro oblasti Komplexní služby v oblasti obalového materiálu a Výroba obalů.

Od roku 1999 se společnost značně rozšířila a dnes zaměstnáváme více než 100 pracovníků. Protože více jak 50% z nich je zdravotně postižených, fungujeme zároveň jako chráněná dílna.

SAPRILzajišťuje kompletnízáruční a pozáruční servis, tj. návrh a vývojnového obalu, kompletní obalová řešeníodnávrhu až po vývoja zajištěnídodáveka logistickýchřešení.Dodávkyse provádí24 hodin denně, včetně sobot a nedělí, s bezpečnýmřešenímdopravy.

Cílem společnosti jezajišťovat a rozvíjetkonkurenční výhodu, kterou je rychlá reakce napožadavky zákazníků, měnící se v průběhu času výroby.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3