INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Titulem Investor roku 2010 se mohou pyšnit společnosti Brembo, Edwards a NetSuite Czech Republic. Ocenění získaly mimo jiné za nově vytvořená místa a společenskou prospěšnost. Podnikatelskými nemovitostmi roku 2010 se staly Strategická průmyslová zóna Holešov, STROJÍRNA OSLAVANY a Podnikatelský inkubátor Vědeckotechnického parku Univerzity Palackého v Olomouci. O jejich vítězství rozhodla například výše plánované investice všech investorů, přislíbená pracovní místa a přínos pro Českou republiku.

Výsledky vyhlásila Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR a Sdružení pro zahraniční investice – AFI. Ceny vítězům předali mj. ministr průmyslu a obchodu Martin Kocourek, pod jehož záštitou se soutěže konaly, či generální ředitel CzechInvestu Miroslav Křížek v úterý 1. listopadu 2011 v Ekotechnickém muzeu v Praze. O vítězích soutěží rozhodla odborná komise složená ze zástupců Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, Ministerstva práce a sociálních věcí ČR, sdružení AFI a agentury CzechInvest.

Soutěžilo se v šesti kategoriích:

» Investor roku - Největší inovační potenciál

1. Edwards, s.r.o.

2. GENERI BIOTECH s.r.o.

3. Ústav jaderného výzkumu Řež a.s.

» Investor roku – Zpracovatelský průmysl

1. Brembo Czech s.r.o.

2. AU Optronics (Czech) s.r.o.

3. FOXCONN CZ s.r.o.

» Investor roku – IT a strategické služby

1. NetSuite Czech Republic s.r.o.

2. IBM Global Services Delivery Center Czech Republic, s.r.o.

3. FNZ (Czechia) s.r.o.

» Podnikatelská nemovitost – High-tech nemovitost roku

1. Podnikatelský inkubátor Vědeckotechnického parku Univerzity Palackého v Olomouci

2. Innovation Park Jihomoravského inovačního centra

3. Forum Business Centre

» Podnikatelská nemovitost – Zóna roku

1. Strategická průmyslová zóna Holešov

2. CTPark Ostrava

3. CTPark Brno

» Podnikatelská nemovitost – Brownfield roku

1. STROJÍRNA OSLAVANY, spol. s r.o.

2. Venkovská průmyslová zóna Třanovice

3. Centrum informačních technologií a aplikované informatiky Slavičín

Večerem provázela Daniela Písařovicová a na slavnostní akci vystoupila také hudební skupina Lanugo. CzechInvest chápe své aktivity v oblasti společenské odpovědnosti firem jako dlouhodobou investici a přirozenou součást své činnosti. Administruje řadu projektů, které mají nejen pozitivní dopad v oblasti zaměstnanosti, ale i na životní prostředí, a proto se slavnostní večer odehrával v ekologickém duchu.

Investor roku a Podnikatelská nemovitost roku jsou odborné soutěže vyhlašované každoročně Agenturou pro podporu podnikání a investic CzechInvest a Sdružením pro zahraniční investice – AFI ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR. Letos se uskutečnily po jedenácté, podruhé společně. Hlavními partnery letošního ročníku jsou ČEZ a ČSOB, partnerem pak projekt Office Islands od společnosti HOCHTIEF Development Czech Republic. Supporting partnery jsou agentura QUIX a Zátiší Catering. Mediálně soutěž podporují týdeník Euro, Český rozhlas 1 - Radiožurnál, časopis Stavitel, Project & Property, měsíčníky Parlament – Vláda - Samospráva a Development News. Více najdete na http://www.czechinvest.org/soutez-podnikatelska-nemovitost-roku-2010.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3