INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Už jen do pondělí 20. srpna 2012 mohou firmy podávat přihlášky do letošního ročníku ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku. Kromě soutěže o absolutního vítěze se přihlášené firmy automaticky zařazují i do klání o titul Zaměstnavatel regionu udělovaný ve všech krajích České republiky. Při příležitosti jubilejního desátého ročníku soutěže budou letos vyhlášena také dvě mimořádná ocenění: Sodexo Zaměstnavatel desetiletí a Most Desired Company desetiletí.

„Ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku je vyhlašováno již po desáté. Letos poprvé je však jeho organizátorem Klub zaměstnavatelů o. p. s., který se zabývá zlepšováním kvality řízení lidských zdrojů a podporuje vznik kvalifikovaných pracovních míst. Propojení organizace renomovaného ocenění s celoročními aktivitami pro přední zaměstnavatele má již nyní oboustranné přínosy, třeba v podobě nárůstu počtu přihlášených společností. Do budoucna pomůže také dalšímu rozvoji prestižního oborového ocenění i klubu samotného," řekl Pavel Hulák, ředitel Klubu zaměstnavatelů.

Kromě hlavní kategorie Zaměstnavatel roku 2012 hodnocené opět podle renomované mezinárodní metodiky PwC Saratoga, se mohou zaměstnavatelé stále ještě hlásit i do dalších kategorií jako Zaměstnavatel bez bariér vyhlašovaný ve spolupráci s Kontem Bariéry. Zaměstnavatelé se mohou pochlubit také zajímavými personálními projekty, které v letošním roce realizovali, a ucházet se tak o Cenu personalistů za nejlepší personální projekt roku 2012. Oceněni budou i Progresivní zaměstnavatelé v kategorii malých a středních společností do 500 zaměstnanců.

„Letos budou předány také dvě jubilejní ceny pro zaměstnavatele, kteří v průběhu uplynulých deseti ročníků nejvíce bodovali na medailových pozicích, v podobě titulů Sodexo Zaměstnavatel desetiletí a Most Desired Company desetiletí. Jsme proto velmi hrdí, že se jako specialisté na motivaci zaměstnanců můžeme podílet na ocenění společností, které prokazují dlouhodobě nejvyšší kvalitu řízení lidských zdrojů," vysvětlil zástupce generálního partnera Tomáš Kopřiva, marketingový ředitel společnosti Sodexo – Řešení pro motivaci.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne 17. října 2012 v pražském hotelu Pyramida a předcházet mu bude HRM konference, na které se setkají odborníci z řad personalistů a zástupci zaměstnavatelů z celé České republiky.

Do soutěže se zaměstnavatelé mohou přihlašovat až do pondělí 20. srpna 2012 na adrese http://prihlaska.zamestnavatelroku.cz/. Zde naleznou veškeré informace o registraci, udělení souhlasu se zpracováním údajů a dalším postupu. Přihlášení do ocenění je potvrzeno teprve odevzdáním vyplněného dotazníku, které je v tomto ročníku bezplatné. Na všechna uvedená ocenění lze aspirovat současně – účast v nich se tedy vzájemně nevylučuje.

***

Klub zaměstnavatelů je obecně prospěšnou společností, která se podílí na rozvoji kvality řízení lidských zdrojů, soustřeďuje nejlepší zkušenosti v rámci České republiky i zahraniční know-how a vytváří zdroje pro celoplošné projekty na trhu práce. Zvláštní důraz je přitom kladen na ohrožené skupiny, jako jsou zdravotně postižení, lidé nad 50 let věku, nebo zaměstnanci na rodičovské dovolené. Mezi první spolupracující společnosti patří AGC Flat Glass Czech, Agrofert, Arcelor Mittal Ostrava, Coca Cola HBC, Česká pojišťovna, Česká pošta, ČSOB Pojišťovna, Hewlett Packard, Novem Car, PSJ, Robert Bosch, Raiffeisenbank, Red Hat, ŠKODA AUTO, Telefónica, T-Mobile a další významní zaměstnavatelé.

Partnery ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku 2012 jsou společnosti: Sodexo – Řešení pro motivaci (generální partner), Fincentrum, MANPOWER, Penzijní fond Komerční banky (hlavní partneři) a Ogilvy Public Relations (hlavní partner pro komunikaci).

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3