INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

 MG 1181 kopiePražský palác Žofín se letos stane místem vyhlášení laureátů prestižní soutěže MANAŽER ROKU a slavnostního vyvrcholení jejího 26. ročníku. Nejvyšší ocenění obdrží manažeři z rukou vyhlašovatelů soutěže, partnerů a podporovatelů 25. dubna 2019.

Při slavnostním galavečeru budou představeni všichni manažeři – finalisté, vítězové deseti kategorií, manažerská TOP 10 a Manažer roku a Manažerka roku. Předávat se bude i speciální cena za Inovace pro udržitelný rozvoj.

Můžeme se těšit na hvězdné obsazení, do soutěže se přihlásilo několik desítek osobností, například generální ředitel Brose CZ Niclas Pfüller, generální ředitel ČEPRO Jan Duspěva, ředitel FN Motol Miloslav Ludvík, zakladatelka a CEO Zásilkovna Simona Kijonková, generální ředitelka Aircraft Industries Ilona Plšková či prof. Vladimír Mařík.
Dlouholetým vyhlašovatelem a organizátorem soutěže je Česká manažerská asociace (ČMA), která spolupracuje s řadou organizací a institucí. Například pro kategorii Manažer zemědělství je logicky partnerem Zemědělský svaz ČR předsedy Martina Pýchy. Do nominací manažerů ve veřejné správě se pustil Svaz měst a obcí předsedy Františka Lukla. V kategorii Interim manažer je podporovatelem soutěže Česká asociace interim managementu. Silným a dlouhodobým partnerem je Svaz českých a moravských výrobních družstev v čele s Rostislavem Dvořákem, letitým předsedou Národní komise, která držela palec na konečném rozhodnutí o TOP 10 manažerů a hlavních vítězích, tedy Manažerovi roku a Manažerce roku.

Pro letošek usednul v čele Národní komise prof. Zdeněk Souček, nepřehlédnutelná postava v oblasti strategického managementu, který má se soutěží bohaté zkušenosti.
Díky partnerům a široké síti nominačních míst, která zasílala návrhy jmen úspěšných manažerů, je soutěž otevřenou platformou, která díky dvoustupňovému způsobu hodnocení garantuje korektnost výsledků.

Váhu MANAŽERA ROKU vnímají i vrcholoví politici, pro letošek soutěž, či její vybrané kategorie, obdržela záštitu předsedy vlády Andreje Babiše a čtyř jeho ministrů.

O soutěži MANAŽER ROKU

Již čtvrtstoletí soutěž vyhledává, hodnotí, oceňuje a propaguje nejlepší řídící pracovníky, lídry českého managementu. Její jedinečnost spočívá v tom, že vyzdvihuje manažery napříč odvětvími, profesemi a regiony. Je prezentací moderních, úspěšných metod řízení a nových trendů. Do finále se za čtvrtstoletí dostalo 1500 osobností, nejvyšším titulem Manažer/Manažerka roku bylo oceněno 59 z nich. V roce 2018 – příhodně v roce stoletého výročí založení republiky byli oceněni manažeři čtvrtstoletí. Další informace najdete na www.manazerroku.cz

O České manažerské asociaci

Dobrovolné nezávislé sdružení řídících pracovníků – manažerů. Vznikla v roce 1990 a jejím posláním je působit na rozvíjení odborných schopností manažerů. Přispívá ke zvyšování podnikatelské výkonnosti, konkurenceschopnosti, etiky řízení, kultury vztahů a odpovědného postoje manažerů vůči zákazníkům i společnosti. Ročně pořádá ČMA na 100 akcí, většinou v 15 regionálních a odborných klubech. Je vyhlašovatelem a organizátorem soutěže MANAŽER ROKU. Je spoluzakladatelem české pobočky České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj (CBCSD). Spolupracuje s Evropskou asociací manažerů, která sdružuje přes milion manažerů v celé Evropě.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3