INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Novým ředitelem společnosti OKsystem je od 1. července 2016 Vítězslav Ciml. Dosavadní ředitel, zakladatel a spoluvlastník Martin Procházka, který stál v čele společnosti OKsystem více než 25 let, zůstává předsedou představenstva a v této pozici se bude věnovat strategickému řízení a rozvoji mezinárodních projektů společnosti.

Na pozici ředitele pro rozvoj obchodu, kterou do teď zastával Vítězslav Ciml, nastoupil Tomáš Ammer. Finanční ředitelkou je nově jmenována Zuzana Hofová.

Ing. Vítězslav Ciml

Vítězslav Ciml vystudoval Technickou fakultu ČZU. Od roku 2001 pracoval ve společnosti DHL jako programátor a později jako vedoucí IT projektů pro oblast obchodu a marketingu. V roce 2007 nastoupil do společnosti Siemens IT Solutions and Services jako vedoucí projektů implementace SAP.  O rok později odjel získávat mezinárodní zkušenosti z IT projektů ve státní správě Spojených arabských emirátů. Od roku 2010 působil v užším vedení společnosti OKsystem  na pozici ředitele divize rozvoje obchodu. Ve své nové funkci výkonného ředitele chce navázat na úspěšné obchodní aktivity společnosti a posilovat spolupráci se všemi důležitými obchodními partnery.

Ing. Zuzana Hofová

Zuzana Hofová vystudovala obor mezinárodní ekonomické vztahy na Vysoké škole ekonomické v Praze. Do společnosti OKsystem nastoupila v roce 2000 jako finanční účetní v ekonomickém oddělení. V dalších letech působila ve funkci vedoucí ekonomického oddělení a od roku 2013 řídila ekonomickou sekci. V pozici finanční ředitelky odpovídá za oblast finančního účetnictví, zpracování mezd, logistiky a controllingu.

Ing. Tomáš Ammer

Tomáš Ammer vystudoval obor informační management na fakultě informatiky a statistiky VŠE v Praze. V letech 2004 až 2010 pracoval ve společnosti Oracle, kde zodpovídal za obchod s technologickým software v segmentu klíčových zákazníků z veřejné správy. V následujících letech působil ve společnostech Microsoft, NESS a GEM System a.s. v oblasti obchodního rozvoje. Získal přitom zkušenosti s rozsáhlými a komplexními ICT projekty. Ve společnosti OKsystem, kam nastoupil v dubnu 2016, je od července zúročí v roli ředitele divize rozvoje obchodu. Jeho úkolem je rozvíjet úspěšné obchodní partnerství a vztahy, ale především hledat nové obchodní příležitosti.

 
OKsystem je česká společnost působící na trhu informačních technologií již od roku 1990. Specializuje se na vývoj rozsáhlých programových systémů na zakázku, na řešení personální a mzdové agendy, včetně zpracování manažerských informací. Dále vyvíjí mobilní aplikace, pomáhá zvyšovat bezpečnost dat a řeší systémy pro správu dokumentů. Své programové systémy dodává do soukromého sektoru i do veřejné správy a přizpůsobuje je pro různá odvětví. Každodenně s nimi pracuje více než 200 000 spokojených uživatelů.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3