INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

EICH NICOLASNovým generálním ředitelem společnosti Edenred Česká republika byl jmenován Nicolas Eich. Do Edenredu, který je největším světovým poskytovatelem firemních benefitů s velmi silnou pozicí v České republice, přichází z tuzemského srovnávače finančních produktů ChytryHonza.cz. Tam působil rovněž v nejvyšší manažerské pozici.

Hlavními cíli nového generálního ředitele je dosažení vedoucího místa na trhu v oblasti stravenkových a volnočasových benefitů díky jejich kompletnímu digitálnímu řešení, posílení obchodních aktivit a inovací.

Nicolas Eich po dovršení magisterského studia na matematicko-fyzikální fakultě univerzity Ecole des Mines Paris zahájil svoji kariéru v roce 2003 jako konzultant ve společnosti Deloitte v Paříži. V roce 2007 pak přesídlil do Prahy, kde v bance BNP Paribas zastával pozici šéfa projektů pro střední a východní Evropu. V roce 2010 nastoupil do AXA Bank Europe, kde vybudoval úvěrový business a po dvou letech se stal manažerem distribuce úvěrů.

V letech 2013–2016 se stal členem představenstva a investorem v Meilleurtaux.com v Paříži, jenž je hlavním zprostředkovatelem finančních produktů online&offline ve Francii. Do České republiky se Nicolas Eich vrátil v roce 2017 na pozici CEO ve společnosti ChytryHonza.cz, srovnávači finančních produktů.

Nicolas Eich žije s přestávkami v České republice již 11 let, je ženatý, má dvě dcery (6 let a 6 měsíců) a má francouzskou a českou státní příslušnost.

Nicolas Eich nahradil ve funkci Martina Bulíře, který ze společnosti Edenred odešel ke konci loňského roku.

▬▬

Edenred je celosvětovou jedničkou v oblasti transakčních řešení pro firmy, zaměstnance i obchodníky. V roce 2017 převýšil objem obchodů 26 miliard eur, přičemž 78 % připadalo na digitální formáty. Všechna tato řešení, ať už využívají mobilní telefony, online platformy, karty nebo papírové poukázky, dávají zaměstnancům větší kupní sílu, firmám pomáhají s optimalizací nákladů a smluvním partnerům zase přinášejí další byznys.
Portfolio je založeno na třech hlavních oblastech činnosti:
zaměstnanecké výhody (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket Plus, Nutrisavings a další),
řízení firemních nákladů (Ticket Log, Ticket Car, UTA, Empreserial atd.),
doplňková řešení, jako jsou korporátní platby (Edenred Corporate Payment), incentivy a odměny (Ticket Compliments, Ticket Kadéos) a veřejné sociální služby.
Skupina spojuje jedinečnou síť 44 milionů zaměstnanců, 770 000 firem a veřejných institucí a 1,5 milionu smluvních partnerů.
Akcie společnosti jsou kotovány na burze Euronext Paris a jsou součástí indexu CAC Next 20. Edenred působí ve 45 zemích světa s téměř 8 000 zaměstnanci.

Loga a další obchodní značky a názvy uvedené v této tiskové zprávě jsou ochranné známky společnosti Edenred, S.A., jejích dceřiných společností či třetích stran. Jejich používání k obchodním účelům bez předchozího souhlasu majitelů je zakázáno.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3