INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Barbara Hartmannová ČSOBBarbara Hartmannová je od 1. července v pozici Head of Legal zodpovědná za právní oblast v ČSOB. Přesune se tak z pozice ředitelky právního útvaru v ČMSS, ve kterém pracuje od roku 2017. Předtím pracovala také ve skupině ČSOB. Od roku 2015 vedla útvar Legal, Risk & Compliance v ČSOB Penzijní společnosti. Před nástupem do skupiny ČSOB pracovala osm let ve finanční skupině České spořitelny.

„Barbara je v oblastech Legal, Risk a Compliance obrovským profesionálem. Mám velkou radost z toho, že právě Barbara, která již prošla několika podobnými pozicemi v rámci skupiny, a zná velmi dobře jednotlivé procesy, bude nyní zaštitovat oblast Legal v rámci celé ČSOB. Přeji jí, aby pokračovala ve své úspěšné profesní dráze v naší skupině ku prospěchu všech jejích klientů a zaměstnanců,“ sdělil Petr Hutla, člen představenstva ČSOB, zodpovědný za oblast Řízení úvěrů.

Barbara vystudovala 3. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, obor Všeobecné lékařství. Poté pokračovala ve studiu na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde studovala Fakultu podnikohospodářskou, obor Podniková ekonomika. Barbara také úspěšně vystudovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Obor, ve kterém se profesně pohybuje řadu let.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3