INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Český výrobce a distributor ekologických tonerů Teko Technology s.r.o. chce v roce 2013 více dbát na životní prostředí a přispívat k regionálním otázkám. Firma se od svého vstupu na český trh hlásí k ekologickým a výrobním standardům Evropské unie a aktivně prosazuje svou společenskou odpovědnost. Podporuje osvětu v oblasti ekologie a recyklace, podílí se na místních společenských a sportovních akcích a přispívá k ochraně životního prostředí.

V průběhu posledních pěti let se výrobce kompatibilních tonerů TEKO hlásí ke společenské odpovědnosti a začleňuje do svých každodenních procesů potřeby zákazníků, zaměstnanců, regionu i celé společnosti. Nabízí přes 70 pracovních míst a v letošním roce plánuje navýšení tohoto počtu. Kromě výrobny v Ostravě disponuje Teko Technology sedmi pobočkami po celé ČR, a to v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Karlových Varech, Náchodě a v Mladé Boleslavi.

Inovace v Teko Technology podpořila EU

V roce 2011 zahájila Teko Technology rozsáhlou renovaci výrobních prostor a od té doby firma postupně roste. „Na rekonstrukci a zvětšení výroby jsme dostali dotace z Evropské unie, rozšířili jsme dosavadní prostory a vytvořili nová pracovní místa, " vysvětlil Petr Kempa, produktový manažer Teko Technology s.r.o.. Renovací prošla jak výrobní hala, tak přilehlá zkušebna a balírna tiskových náplní. „Přestože je každý náš produkt vyráběný, testovaný a balený ručně jednotlivými zaměstnanci, máme k dispozici řadu moderních technologií, které zvyšují kvalitu výrobků a zajišťují bezpečné pracovní prostředí," upřesnil Kempa. Jedná se například o nový systém odvětrávání, který reguluje nebezpečné látky ve vzduchu.

Garance kvality použitých materiálů

Vzhledem k výrobnímu artiklu společnosti je třeba, aby bezezbytku splňovala ekologické postupy a certifikace. Teko Technology vyrábí kompatibilní ekologické tonery a tiskové náplně TEKO. Materiál použitý na jejich výrobu pochází výhradně od dodavatelů z Evropské unie, přesněji z Velké Británie, a společnost disponuje všemi potřebnými certifikáty. Každý toner projde před opuštěním továrny sérii testovacích tisků, kdy je odzkoušena barevná kvalita, funkčnost a mechanická odolnost.

Ekologická likvidace zaručena

Firma tiskové náplně nejen vyrábí, ale také zajišťuje jejich sběr a likvidaci. Svou ekologickou politikou se Teko Technology snaží působit na své klienty a dodavatele a rozšiřovat tak všeobecné povědomí o problematice životního prostředí. Tonery a tiskové náplně do kancelářských zařízení spadají do kategorie nebezpečného odpadu. Prach, elektronické tiskové čipy nebo samotné plastové obaly představují v případě neodborné likvidace značné riziko. Zpětným odběrem tiskových produktů se společnost snaží zabránit jejich likvidaci „po domácku", při které použité tonery často končí v směsném odpadu.

Teko Technology využívá služeb specializovaného dodavatele, který se na tento typ odpadu dlouhodobě specializuje. Likvidace každé tiskové náplně je zpětně dohledatelná a dodavatel služeb za ni ručí.

Bezpečná výroba

Tonerový prach, který je náplní všech tiskových kazet, je látka značně škodlivá lidskému zdraví. Proto je kladen značný důraz jak na finální kontroly tonerů, z kterých prach nesmí unikat, tak na pracovní prostředí. Všichni zaměstnanci mají k dispozici ochranné pomůcky, které zabraňují vdechnutí prachu či zasažení očí a pokožky „Za své zaměstnance jsme na pracovišti zodpovědní a rozsah této povinnosti si plně uvědomujeme. Ceníme si jejich práce a zdraví a proto o ně maximálně dbáme," dodal Petr Kempa.

Výrobce tonerů TEKO garantuje, že všechny jeho produkty jsou ekologické a k jejich výrobě jsou používány zásadně recyklovatelné materiály.


O TEKO TECHNOLOGY s.r.o.

Společnost TEKO TECHNOLOGY je přední český specialista na profesionální renovace tonerů, kazet a pásek do laserových, inkoustových a jehličkových tiskáren, kopírek a faxů. Na českém trhu působí od roku 1998 a od té doby získala desetitisíce spokojených zákazníků. Vyrábí vlastní značku tonerů TEKO, které jsou zcela kompatibilní se zařízeními značek Apple, Brother, Canon, Epson, Fujitsu, HP, IBM, Lexmark, Konica, Kyocera, Lanier, Minolta, Mita, Nes, Oki, Olivetti, Panasonic, Philips, Printronix, Ricoh, Samsung, Sanyo, Sharp, Star, Tally, Tektronix, Toshiba, Utax a Xerox.

Svým zákazníkům nabízí TEKO TECHNOLOGY s.r.o. možnost odběru zboží na sedmi místech po České republice, dále odbornou pomoc na všech prodejnách a dopravu objednaného zboží zdarma. Všechny prodávané výrobky jsou šetrné k životnímu prostředí a jsou vyrobeny z recyklovatelných materiálů. Zárukou kvality služeb TEKO TECHNOLOGY s.r.o. jsou oborové certifikáty ČSN EN ISO 9001:2009.

Více informací naleznete na stránkách http://www.teko-toner.cz

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3