INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

PV Auto DWAZnačka Das WeltAuto pokračuje ve svém plánu rozšiřování a zkvalitňování služeb. Dalším z důkazů růstu je otevření dvou nových poboček na Moravě: v Lípě u Zlína najdete vozy z nabídky Das WeltAuto nově u společnosti Auto Dolanský, v Prostějově pak můžou zákazníci vybírat z nabídky Das WeltAuto u tradičního prodejce PV Auto.

„Jsem velmi rád, že se nám daří být našim zákazníkům blíž,“ řekl Martin Kadečka, vedoucí divize Das WeltAuto společnosti Porsche Česká republika. „Rozšířením prodejní sítě na Moravě překračujeme pomyslnou padesátku partnerů a míříme výš. Nejde ale jen o počet, ale také kvalitu samotných prodejních míst, kde klademe velký důraz na zákaznický komfort – snažíme se otevírat čím dál víc uzavřených showroomů, kde si zákazník může v příjemném prostředí vybrat svůj zánovní automobil,“ dodal.

Firma Auto Dolanský je progresivním prodejcem a servisem značek Seat a Cupra. Tato společnost byla první, která v ČR otevřela nový koncept Cupra Garage.
„Věřím, že s podobným nadšením, jako při aktivaci značky Cupra, bude tým Auto Dolanský přistupovat také k prodeji ojetých vozů programu Das WeltAuto,“ komentoval Martin Kadečka. U Auto Dolanský preferují nadšení pro věc a osobní přístup ke každému zákazníkovi, moderní zázemí jim v tom bude přínosem.

70 km severozápadním směrem od Lípy se nachází další nová pobočka značky Das Welt­Auto: PV Auto Prostějov. Přímo u dálnice spojující Brno s Olomoucí se nachází tradiční místní prodejce s dlouholetými zkušenostmi s prodejem a servisem vozů Škoda či servisem značek Volkswagen a Seat. Nyní se PV Auto rozhodl své portfolio služeb rozšířit také o Das WeltAuto. „Rádi se spojujeme s tradičními hráči na poli prodeje vozů, protože mají perfektní znalost produktu a našim zákazníkům dokážou při prodeji ojetin nabídnout podobný servis, jako by jim prodávali nový automobil. Zejména orientace ve vozech značek koncernu Volkswagen a autorizovaný servis pod jednou střechou vytváří onu konkurenční výhodu, kterou naši zákazníci oceňují,“ vysvětlil Martin Kadečka benefity programu Das WeltAuto.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3