INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
tomtomNejnovější navigační přístroje řady TomTom GO LIVE s technologií LIVE jsou již k dostání v českých obchodech. Řada GO LIVE využívá přelomovou službu HD Traffic, inovativní uživatelské rozhraní a antireflexní Fluid Touch displej. Zákazník si může vybrat z trojice nových produktů – GO LIVE 820 s úhlopříčkou 11 cm (4,3") a dále GO LIVE 825 a GO LIVE 1005 s úhlopříčkou 13 cm (5").

GO LIVE 820, GO LIVE 825 a GO LIVE 1005 jsou první zařízení značky TomTom v České republice, které nabízejí služby LIVE. K těm se řadí TomTom HD Traffic, který informuje řidiče o aktuální dopravní situaci na silnici. HD Traffic přináší klíčové informace o dopravních zácpách a probíhajících silničních pracích, čímž umožňuje zkrátit dobu strávenou na cestě až o 15 %. Informace jsou každé dvě minuty aktualizovány díky konstantnímu připojení k internetu. Díky tomu může být řidič ujištěn, že se vydá tou nejrychlejší dostupnou trasou do své destinace a zároveň bude znát i přesný čas svého příjezdu.

GOLIVE820„Řada GO LIVE byla navržena s ohledem na všechny řidiče, kteří milují jízdu autem, ale nenávidí dopravní zácpy. Díky ročnímu předplatnému služby TomTom HD Traffic, které je součástí balení, řidiči získají přístup k nejaktuálnějším informacím o situaci na vozovce, které jim umožní chytře se vyhnout dopravním zácpám," vysvětlil Andrzej Kasprzyk, viceprezident pro obchod a marketing pro východní Evropu, TomTom.

Součástí balíku LIVE je také možnost kontrolovat předpověď počasí v místě, kde se právě nacházíte nebo po celé trase vaší naplánované cesty. Kromě toho řada GO LIVE informuje o fixních silničních radarech, které jsou rozmístěné podél vaší trasy. Konstantní připojení rovněž umožňuje vyhledávání například místních obchodů nebo firem prostřednictvím Google. Všechny tři přístroje GO LIVE 820, GO LIVE 825 a GO LIVE 1005 jsou dodávané spolu s ročním předplatným služeb LIVE.

Displej je u nových produktů vyroben z kvalitního skla, které umožňuje zřetelné a komfortní pozorování zobrazené mapy i v jasném slunečním svitu. K vylepšení uživatelského pohodlí slouží přívětivé uživatelské rozhraní, které navíc poskytuje více funkcí než u předchozích modelů.

Řada GO LIVE obsahuje nový magnetický držák Easy Click, který velmi usnadňuje vložení a vyjmutí přístroje, takže základní manipulaci uživatel zvládne i jednou rukou. Stačí jen lehce zasunout navigaci do držáku a ta si sama najde své správné místo.

S mimořádně bohatou funkcionalitou s vylepšenou použitelností nové přístroje posouvají koncept satelitní automobilové navigace o stupeň výše.

Dostupnost a ceny:

Nové produkty jsou k dostání v českých obchodech v těchto modelech a doporučených cenách:

o GO LIVE 1005 s mapou světa a dvouletou aktualizací map (8 490 Kč včetně DPH)

o GO LIVE 825 s mapou Evropy a dvouletou aktualizací map (6 490 Kč včetně DPH)

o GO LIVE 820 s mapou Evropy a dvouletou aktualizací map (5 990 Kč včetně DPH)

O společnosti TomTom

TomTom N.V. (AEX: TOM2), založena v roce 1991, je přední světový poskytovatel lokalizačních a navigačních produktů a služeb usilující o poskytování těch nejlepších navigačních zkušeností řidičům po celém světě. Společnost sídlí v nizozemském Amsterdamu, zaměstnává přes 3 500 pracovníků a své produkty prodává ve více než 40 státech.

Naše portfolio produktů zahrnuje přenosné navigační přístroje, vestavěné palubní systémy, sledovací řešení pro správu vozového parku, mapy a služby v reálném čase, včetně oceněného TomTom HD Traffic.

Globálně nejaktuálnější plánovač tras zahrnující informace o momentální dopravní situaci naleznete na www.tomtom.com/livetraffic

Více informací naleznete na www.tomtom.cz

O TomTom HD Traffic

TomTom HD Traffic poskytuje nejpřesnější, nejkomplexnější a nejaktuálnější dopravní informace dostupné v reálném čase. Pokrývá až 99,9 % silničních komunikací a přináší aktualizace každé dvě minuty, takže se řidiči snadno vyhnou dopravním zácpám. Jakmile je na trase objevena nehoda nebo jiné zpoždění, TomTom upozorní řidiče a přesměruje jej na jinou, rychlejší trasu, pakliže taková trasa existuje.

Více informací o TomTom HD Traffic naleznete na: www.tomtom.com/services

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3