INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Rodney Briggs Luc Albinski and Yann Bidan Čtyři roky po vstupu do střední a východní Evropy se Maple Bear Global Schools, největší a nejrychleji rostoucí franšíza dvojjazyčných školek, základních a středních škol na světě, zahájila spolupráci se společností Vantage Capital. Díky ní získá v tomto regionu investici 100 milionů eur se skládá ze čtyř částí:

• kapitálová investice do regionální centrály, z níž bude financován nábor až sedmdesáti dalších členů týmu, kteří posílí podporu vzdělávání nabízené majitelům škol Maple Bear, učitelům a dětem a pomohou urychlit rozšiřování sítě škol v celém regionu,
• kapitalizace společnosti Maple Bear Polska, která s pomocí místních polských akcionářů plánuje otevřít více než čtyřicet škol,
• kapitalizace společnosti Maple Bear Czech Republic s cílem otevřít více než dvacet škol,
• program financování nemovitostí, který umožní majitelům škol Maple Bear stavět velké vlajkové školky a školy v nejlepších lokalitách.

Maple Bear logos black taglineV České republice partnerství se společností Vantage pomůže urychlit zavádění škol a školek Maple Bear a oslovit seriózní investory do franšízové sítě škol Maple Bear.
"V regionu roste poptávka po dvojjazyčném vzdělávání, kterou naše školy mohou ideálně uspokojit. Náš franšízový koncept se osvědčil díky úspěšnému zahájení činnosti v Bulharsku, Rumunsku, Srbsku, na Ukrajině a brzy i v Albánii. Nyní nám partnerství se společností Vantage Capital dává finanční sílu k dosažení našich ambiciózních růstových cílů: vybudovat v regionu síť více než dvou set škol," říká Yann Bidan, generální ředitel společnosti Maple Bear ve střední a východní Evropě.
Maple Bear je prémiová značka a nabízí kompletní kanadské dvojjazyčné výukové metodiky a strategie s využitím kanadských a místních učebních osnov v plném souladu s místními vzdělávacími předpisy. V současné době existuje více než 570 franšíz Maple Bear pro předškolní, základní a střední školy ve více než 30 zemích.

"Maple Bear nabízí to nejlepší z kanadského vzdělávání pro globální budoucnost a je světovou jedničkou v poskytování dvojjazyčného vzdělávání. Vštěpuje studentům dovednosti kritického myšlení, které jim zajistí úspěch v rychle se měnícím světě," uvádí zakladatel a předseda představenstva Maple Bear Global Schools Rodney Briggs. "Našim školám poskytujeme bezkonkurenční podporu prostřednictvím vlastních učebních osnov vyvinutých kanadskými a místními pedagogy a díky podpoře téměř 300 kanadských učitelů, kteří školí a podporují naše učitele Maple Bear po celém světě."

"Spolupráce a kooperace jsou základními kameny filozofie Maple Bear. Naším cílem je mít prospěšná partnerství," uvádí Arno Krug, generální ředitel Maple Bear Global Schools, "a jsme rádi, že můžeme navázat toto nové partnerství se společností Vantage Capital, která sdílí naši filozofii. Těšíme se na rychlou expanzi Maple Bear ve střední a východní Evropě, abychom zde rodinám poskytli možnost využívat prvotřídní vzdělání za rozumnou cenu."
Ve střední a východní Evropě má Maple Bear v současné době deset škol, které jsou v provozu nebo v procesu implementace, a to v Rumunsku, Bulharsku, Srbsku, Albánii a na Ukrajině. Díky partnerství s Vantage Capital plánuje v příštích deseti letech dalších 200 nových škol ve 22 zemích.

"Před dvěma lety jsme se rozhodli zaměřit na příležitosti v oblasti vzdělávání prostřednictvím naší nové divize s názvem Vantage Best in Class. Jsme rádi, že naše plány dostály svému názvu. Partnerství s Maple Bear je skutečně 'Best in Class' a společně se nepochybně staneme lídry v oblasti prémiového dvojjazyčného vzdělávání v regionu s více než 250 miliony obyvatel," uvedl Luc Albinski, výkonný předseda představenstva společnosti Vantage Capital.

Foto v příloze:
Zleva: Rodney Briggs, zakladatel a předseda představenstva Maple Bear Global Schools, Luc Albinski, výkonný předseda představenstva Vantage Capital and Yann Bidan, generální ředitel Maple Bear CEE.

Máte zájem vlastnit školu Maple Bear: https://www.maplebear-cee.com/own-a-school/.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3