INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

HRD3 zdroj ProfesiaChcete získat či změnit práci a nejste si jistí, jaké šance na trhu máte? Dorazte na největší český veletrh práce Profesia days. Ten je určen pro všechny, kteří se aktivně zajímají o svoji pracovní budoucnost. Veletrh nabídne také pestrý doplňkový program v podobě tematických přednášek, poradenské zóny, konzultace CV nebo testování jazyků a IT dovedností. Vstup je po předchozí registraci zdarma.

Co vám veletrh přinese? V první řadě přehled o všem zajímavém na trhu práce v České republice, ale také cenné rady, jak na něm uspět či čeho se při pohovorech vyvarovat. Dozvíte se také, jaké dovednosti a kompetence zaměstnavatelé nyní nejvíce vyžadují a jak se vyplatí rozvíjet se do budoucnosti.
„Profesia days nabídnou řadu užitečných informací z trhu práce a inspirací pro kariérní i osobnostní růst. Můžete se zde osobně setkat s desítkami českých i zahraničních zaměstnavatelů z několika oborů. Například z maloobchodu, automobilového průmyslu, zdravotnictví, bankovnictví a financí, stavebnictví, realit a developmentu, ale i mnoha dalších. Budete mít tak příležitost vybírat mezi stovkami pracovních příležitostí přímo na veletrhu,“ říká Michal Novák ze společnosti Profesia CZ, která veletrh pořádá.
Součástí akce bude rozsáhlá zóna se zajímavým doprovodným programem, v jehož rámci budou probíhat přednášky a prezentace zaměřené na kariérní i osobnostní rozvoj, různé aspekty trhu práce a konkrétní problémy, které jej v současné době ovlivňují. Stejně tak tradičně nabité hlavní pódium.
Středa 12. října: inspirace ze start-upů, motivace od sportovců i úspěšného šéfkuchaře
Na hlavním pódiu se tradičně objeví spousta zajímavých a inspirativních osobností. O úspěšném příběhu start-upu Reknihy pohovoří jeho zakladatel Tadeáš Kula, o start-upu Honzovy řízky pak jeho zakladatel Jan Oulehla. U tématu chutného jídla zůstane i další přednášející, populární šéfkuchař Filip Sajler. O motivaci bude hovořit otec Muay Thai a MMA v tuzemsku Petr Khru Macháček, podobně pak úspěšný olympionik a bývalý běžec na lyžích Martin Koukal. O neurovědě se rozpovídá prof. Aleš Stuchlík, o fenoménu kryptoměn pak Zbyněk Kalousek. Chybět nebude ani zpěvák, občanský aktivista a bývalý politik Michael Kocáb.
Čtvrtek 13. října: práce s vlastní pamětí, digitální nomádství nebo pohádkový příběh bot Vasky
Druhý den na hlavním pódiu se bude věnovat dalším zajímavým tématům. O inspiraci z Nadace rodiny Vlčkových se podělí Ivana Plechatá, o tom, jak být šťastný v digitální době, pohovoří lektorka a psycholožka Markéta Homolková. Tématu digitální nomádství se bude věnovat blogerka a cestovatelka Aneta Strohová, jak nenaletět dezinformacím, prozradí Marie Zámečníková – komunitní manažerka Evropské komise. René Müller z 1. VOX představí užitečné techniky práce s vlastní pamětí. Ani tento den nebudou chybět zástupci úspěšných sportovců, curleři Zuzana a Tomáš Paulovi nebo zástupce mladé generace, který z nuly úspěšně vybudoval známou značku: o příběhu Vasky pohovoří její zakladatel Václav Staněk.
Bohatý program proběhne i v dalších dvou sekcích: Master Class a Přednáškové místnosti AbecedaPC.
Více informací postupně přibývá na webových stránkách www.profesiadays.cz. Vstup je pro všechny zdarma, stačí se pouze registrovat na https://registrace.profesiadays.cz/

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3