INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

projekt Domy Dablicka hvezdarnaV srpnu letošního roku bylo úspěšně zkolaudováno 24 rodinných domů v atraktivní lokalitě na Praze 8, za jejichž výstavbou stojí developerská firma a prodejce MS-INVEST a. s. Financování tohoto projektu pro developera zprostředkovala česká značka fin4Business. Díky vzájemné spolupráci si od září bude moci splnit sen o vlastním bydlení víc než dvě desítky rodin.

Pražské Ďáblice jsou atraktivní místem se skvělou dopravní dostupností i občanskou vybaveností. Do přírody je to díky zvolené lokalitě jen pár kroků. V blízkosti leží Ďáblický háj s hvězdárnou a několika vyhlídkami. „Projekt Rodinné domy Ďáblická hvězdárna architektonicky navazuje na stávající zástavbu, a přitom je dispozičně promyšlen do sebemenšího detailu. Důraz jsme kladli na úspornost staveb. Ty mají energetický štítek B. Věříme, že se nám podařilo pro každého člověka, který tu bude žít, přispět k vybudování skutečného domova,“ uvádí Ing. Vladimír Meister, člen představena a jeden z akcionářů společnosti MS-INVEST a.s.
Výstavba započala před necelými dvěma lety. Od září se do domů stěhují noví majitelé. Příprava financování byla pro developerský projekt klíčová. O tu se staral tým značky fin4Business. „S financováním tohoto typu podnikatelského záměru máme zkušenosti a vážíme si důvěry, jakou nám do rukou vložila společnost MS-INVEST. Přestože realizace stavby započala v době covidu-19, podařilo se nám vše velmi dobře zvládnout a máme z úspěšného dokončení Rodinných domů Ďáblická hvězdárna velkou radost,“ komentuje Ing. Pavel Ráliš, MBA, spoluzakladatel fin4Business.

O společnosti MS-INVEST a. s.
Firma působí na českém trhu už 24 let. V Brně i Praze se v oblasti středně velkých projektů drží na špici a patří mezi klíčové hráče. Orientuje se na bytovou a domovní výstavbu v dobře dostupných a atraktivních lokalitách, v blízkosti přírody i center největších tuzemských aglomerací. Věnuje se rovněž výstavbě kanceláří či komerčních ploch. Společnost vyřizuje veškerá potřebná povolení a přípravu infrastruktury, získává a sceluje pozemky, realizuje výstavbu. Svým klientům nabízí bezplatné finanční poradenství a pomáhá vyřizovat hypoteční úvěry.

O obchodní značce fin4Business
Za necelé dva roky značka právnickým osobám zprostředkovala financování v objemu dvou miliard korun. Velmi dobré postavení získala v oblasti developerského financování a investičních úvěrů, a to především díky exkluzivnímu know-how a letitým zkušenostem zakladatelů Pavla Ráliše a Moniky Fremuntové, kteří se v oblasti financování pohybují mnoho let. Klienta provází celým procesem získávání úvěru, od přípravy a analýzy podkladů pro financování, přes výběr vhodné bankovní či jiné finanční instituce a následné zprostředkování jednání. Klientovi poskytují podporu během schvalování úvěru, podpisu dokumentace i v návaznosti na plnění podmínek úvěrové smlouvy.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3