INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Clipboard01upravLetos na podzim vás může před nepřízní počasí ochránit kolekce lehkých dámských a pánských bund od firmy Jott. Jsou teplé, voděodolné, praktické, a navíc v netradiční barvě.

Dámská lehká tmavě zelená bunda Jott Douda
Dámská tmavě zelená lehká bunda Douda je spojení elegance a pohodlí zároveň. Je dostatečně teplá, protože je plněná peřím a prachovým peřím. Její vodoodpudivý materiál ochrání před deštěm. Bunda má našité kapsy na přední straně, dlouhé rukávy a zapínání na zip. Pod tuto bundu si stačí vzít pouze tričko nebo lehký svetřík a bude vám příjemně. Bunda je také velmi dobře skladná, protože ji lze smotat do malého uzlíčku.

Dámská lehká tmavě zelená bunda s kapucí Jott Cloe
Máte-li ráda zelenou ve všech možných odstínech, pak model Cloe bude ta správná trefa. Bunda se hodí do každého počasí, ale zejména na podzim, kdy je počasí nevyzpytatelné, ji určitě oceníte. Bunda je nejen velmi lehká, ale také má vodoodpudivý materiál, takže vás udrží dokonale v suchu. Díky tomu že má jednoduchý design ji můžete nosit prakticky k čemukoliv a kamkoliv. Co jistě oceníte jsou neviditelné kapsy na zip na bocích, kam můžete schovat menší drobnosti a také praktická kapuce, která ochrání vaše vlasy při nepřízni počasí. Mezi další třešničky patří skladnost bundy, kterou smotáte do malého uzlíčku a schováte do batohu nebo kabelky.

Pánská lehká zelená bunda s kapucí Jott Nico
Hledáte zajímavý kousek v netradiční barvě? Pak tato zelená bunda je správným řešením. Ať už dáváte přednost eleganci, sportovní eleganci či sportovní módě tato bunda je sázkou na jistotu. Bundu lze nosit nejen do práce, do města, na pracovní schůzky, ale skvěle se unosí také na procházky do přírody. Kromě toho, že je bunda nepromokavá a větruvzdorná, je také plněna peřím. Díky kapuci ani nečekaný déšť nepřekvapí. Na bocích má dvě neviditelné kapsy na zip, kam je možné schovat třeba mince. Bunda je také dokonale skladná, stačí ji smotat do malého uzlíčku, takže ani ve skříni či přibalit do na pracovní cesty nebude problém.

Pánská lehká tmavě zelená bunda Jott Mat
Tenká a lehká pánská péřová bunda v tmavě zelené barvě je díky vycpávkám z peří a prachového peří ideální do chladného a větrného počasí. Model Mat má dlouhé rukávy a dvě neviditelné kapsy na zip a přední zapínání na zip. Je také nepromokavá, takže nečekaný déšť vás už nepřekvapí. Bunda je velmi dobře skladná, protože ji lze smotat do malého uzlíčku.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3