INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Největší fast-foodový řetězec světa, síť SUBWAY® v letošním roce plánuje v regionu střední a východní Evropy otevřít až 150 nových restaurací. Na konci roku by jich tak měl mít již přes 500. Růst tržeb očekává síť proslulá svými čerstvými sendviči okolo deseti procent.

„Stejně jako v předchozích letech by měly být tahouny našeho růstu především trhy Ruska a Polska. Jen v samotném Rusku bychom se měli přiblížit hranici kolem 500 restaurací, v Polsku by jich mělo být již 75. V obou zemích bychom měli také zaznamenat dvouciferný růst prodejů," pochválil si Martin Princ, manažer rozvoje sítě SUBWAY® pro střední a východní Evropu.

Růst také v Česku

Řetězec SUBWAY® očekává podle Martina Prince také rychlejší růst v České republice. "Vzhledem k tomu, že jsme loni poskytli několik franchisových licencí, měli bychom v závislosti na kvalitě lokalit otevřít několik nových restaurací také v Česku. Zde očekáváme růst tržeb zhruba kolem pěti procent, i když začátek roku se pro nás vyvíjí ještě o něco lépe," doplnil Martin Princ.

V regionu střední a východní Evropy je v současné době více než 400 restaurací značky SUBWAY®. Síť provozuje ve 100 zemích světa téměř 36.000 restaurací a je tak největším fast-foodovým řetězcem na světě.

• SUBWAY® je s téměř 36.000 restaurací ve 100 zemích největším fast-foodovým řetězcem světa v počtu otevřených restaurací.

• SUBWAY® je také největším franchisovým řetězcem orientovaným na prodej dlouhých sendvičů na světě. Všechny provozovny SUBWAY® jsou provozovány na základě franchisové licence.

• V celkem 18-ti zemích světa je řetězec největším na trhu co do počtu otevřených restaurací

• SUBWAY® byl založen v roce 1965 v USA ve městě Milford Fredem DeLucou a Dr. Peterem Buckem. Toto partnerství započalo cestu, která umožnila tisícům lidí postavit se na vlastní nohy a být úspěšnými při vlastním podnikání.

• SUBWAY® je registrovanou značkou

• Pro více informací o značce SUBWAY® najdete na webu www.subway.com.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3