INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
LOH2012_3Česká pojišťovna podpořila u příležitosti konání letních olympijských her v Londýně vývoj oficiální mobilní aplikace LOH 2012, která bude fanouškům po celou dobu konání olympiády přinášet průběžně aktualizované sportovní zpravodajství včetně kompletních výsledků jednotlivých disciplín. Aplikace bude rovněž referovat o zákulisním dění v české výpravě a zobrazí osobní profily všech našich reprezentantů. Fanoušci také mohou díky České pojišťovně vyhrát tři automobily Škoda Fabia a další zajímavé ceny.

Na olympiádu chytře

Slavnostní zahájení letních olympijských her se uskuteční v pátek 27. července v Londýně. Už nyní si ale mohou fanoušci českých olympioniků jako ochutnávku stáhnout jedinou oficiální olympijskou mobilní aplikaci Českého olympijského týmu s názvem LOH 2012.

„Aplikace je k dispozici již nyní ve formě průvodce, který bude aktualizován na plnou verzi v průběhu července. Je určena pro majitele chytrých telefonů, ať už budou fandit z pohodlí domova nebo se osobně vydají do centra dění. Pravidelný přísun zpráv zajistí zpravodajství ČTK a také známý sportovní komentátor Jiří Vrba, který bude pro aplikaci LOH 2012 exkluzivně referovat přímo z Londýna," odtajnil první informace o aplikaci Hana Kovářová, vrchní ředitelka Úseku marketingu České pojišťovny a dodal: „Se vším, co aplikace umí, seznámíme veřejnost v červenci, kdy již bude fanouškům k dispozici její plná verze."

Olympijská soutěž

Každý, kdo od 4. června 2012 uzavře u České pojišťovny pojistnou smlouvu na vybrané pojistné produkty, bude zařazen do slosování o tři automobily Škoda Fabia, LED televize, tablety, robotické vysavače a domácí kina. Celkem se tak soutěží o desítky hodnotných cen. Slosování bude probíhat každé dva týdny až do konce her, tedy do 12. srpna 2012. Více informací o soutěži přináší web www.fandiavyhraj.cz.

Návštěvníkům facebookových stránek České pojišťovny je pak od 4. června k dispozici fotosoutěž o zajímavé ceny a originální hra, která jim umožní sledovat, kdo z jejich přátel fandí nejvíce. „Pro fanoušky českých olympioniků jsou navíc na pobočkách České pojišťovny připravena speciální fandítka, která budou moci využít nejen při pořizování fotek do soutěže," doplňuje Hana Kovářová. Živou inspirací pro jedno z fandítek byl přitom náš nejlepší judista Lukáš Krpálek, který je jedním z horkých kandidátů na olympijskou medaili.

Česká pojišťovna se věnuje také mladým talentům

V letošním roce se ČP zapojila do projektu McDonald's Olympic Hopefuls, jehož cílem je vytvořit mladým talentovaným sportovcům ideální podmínky a zázemí pro přechod z juniorské kategorie mezi dospělé. Momentálně je do projektu zapojeno devět sportovců – jachtařka Markéta Audyová, vícebojařka Kateřina Cachová, triatlonista Lukáš Kočař, judista Lukáš Krpálek, moderní pětibojař Ondřej Polívka, biatlonistka Veronika Vítková a trio rychlostních kanoistů Tomáš Janda, Lukáš Koranda a Radek Miškovský. „Projekt zaměřený na nadějné talenty nás nadchl. Sportovci sbírají cenné zkušenosti na závodech po celém světě. Česká pojišťovna stojí za nimi a v případě, že by je na cestách za úspěchem potkaly jakékoliv cestovatelské nebo zdravotní nepříjemnosti, pomůžeme jim vše rychle vyřešit, aby se opět co nejdříve mohli koncentrovat na své sportovní výkony," uvádí Hana Kovářová. Česká pojišťovna v rámci svého partnerství poskytuje mladým sportovcům roční cestovní a úrazové pojištění.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3