INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Obyvatelé Lhotky na Praze 4 mohou od 21. listopadu nakupovat v novém supermarketu SPAR. Moderní prodejna v jednopatrové novostavbě nabízí na prodejní ploše 980 m2 více než 8 000 položek. V souladu se strategií společnosti SPAR ČOS tvoří přes polovinu nabízeného zboží čerstvý sortiment s důrazem na nabídku pečiva, mléčných výrobků, uzenin, masa, sýrů, lahůdek, ovoce a zeleniny. Zákazníci tak budou moci každý den snadno nakupovat v blízkosti svého bydliště, bez nutnosti cestovat pro své kvalitní a čerstvé nákupy do vzdálenějších provozoven společnosti SPAR ČOS. V supermarketu je možné využít službu platby bezkontaktní kartou a k dispozici je také bankomat.

Otevřením prodejny v Praze-Lhotce jsme rozšířili síť našich prodejen již o osmý supermarket SPAR," uvedl Martin Ditmar, generální ředitel společnosti SPAR ČOS. „Naším cílem je přiblížit zdejším obyvatelům kvalitní a čerstvé nákupy bez nutnosti dlouhého cestování. Prodejna proto nabízí nejlepší výběr čerstvého zboží, kompletní sortiment dalších potravin a nápojů, a také základní sortiment nepotravinářských artiklů. Věříme, že zákazníci rádi využijí i nabídku hotových jídel určených k přímé spotřebě," dodal Martin Ditmar.

Supermarket SPAR V Praze Lhotce s obslužnými pulty v oddělení masa, uzenin a lahůdek je ideálním místem pro každodenní nákupy místních obyvatel. Široký sortiment s důrazem na čerstvou nabídku zahrnuje také výběr nepotravinářských výrobků, jako jsou prací a čisticí prostředky, papírenské zboží či kosmetika. V budově je instalováno úsporné LED osvětlení a supermarket je vytápěn přes teplovodní výměník. Otevření prodejny bylo spojeno se speciální akční nabídkou a bylo podpořeno outdoorovou i tištěnou inzercí, instore komunikací a dále marketingovými aktivitami nejen v místě prodeje, ale i na webu a Facebooku společnosti SPAR ČOS.

Supermarket SPAR Praha-Lhotka:

Adresa: Mariánská ul., 142 00 Praha 4 – Lhotka

Otevírací doba: Po-So 7-20, Ne 8-20

Celková plocha: 1430 m2, z toho prodejní plocha: 980 m2 (SM900)

Celkový počet produktů v nabídce: více než 8 000

Počet zaměstnanců: 30

Počet pokladen: 4

Možnost bezkontaktního placení kartou: ano

Parkování: 62 míst

Více informací na:

www.interspar.cz

www.facebook.com/Interspar.cz Staňte se našimi fanoušky!

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3