INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Hyundai Hradec ext cut uprProstřednictvím dceřiné společnosti Global Repair Centres převzala Kooperativa spolu s ČPP dne 1. 4. 2023 společnosti France Car a Hyundai Hradec. Všechny uvedené společnosti jsou v ČR součástí skupiny Vienna Insurance Group. Dealer vozů Renault, Dacia a Hyundai, který provozuje autosalony v Hradci Králové a Pardubicích - Dražkovicích, je po Autonově Brno druhým dealerstvím, které takto Kooperativa spolu s ČPP začlenily do svého portfolia.

Obě pojišťovny vnímají vlastnictví sítě servisů a dealerů automobilů a motocyklů jako zajímavou příležitost pro zvýšení zákaznické zkušenosti. „Vlastní síť nám umožňuje být přímou součástí dynamicky se měnícího automotive prostředí a pracovat tak na inovacích jak v oblasti produktu, tak samotného procesu likvidace. Chceme díky tomu jako největší skupina na trhu pojištění zlepšovat a rozšiřovat řešení potřeb spojených s mobilitou. Jsem rád, že v případě France Car a Hyundai Hradec přebíráme především špičkový tým, který nám pomůže nejen dále rozvíjet služby pro stávající zákazníky v regionu, ale i pro zákazníky Kooperativy v širším měřítku. Stabilita a spokojenost jsou klíčové hodnoty jak pro naše zákazníky, tak pro naše zaměstnance“ představuje důvody rozšíření portfolia firem Martin Laur, člen představenstva pojišťovna Kooperativa.

Dlouhodobý a koncepční přístup Kooperativy potvrzuje Martin Laur i dále: „Rádi bychom se podíleli i na výchově nových servisních pracovníků, a tím i zlepšení úrovně autoopravárenství v ČR, jak se tomu ve spolupráci s místními školami věnujeme již v Autonově.“ Kromě investic do autoopravárenství se Kooperativa zaměřuje i na bezpečnost na silnicích a prevenci v rámci platformy Vize 0 nebo kurzů bezpečné jízdy na Driving Campu v Sosnové.

Společnost France Car vznikla a zahájila svoji činnost v prosinci roku 2001. Později se rozrostla o Hyundai Hradec Králové. Nabízí ucelenou řadu osobních a užitkových vozů, široký výběr z originálního příslušenství a náhradních dílů, dále zajišťuje veškeré servisní práce včetně lakování vozidel. Ve svých provozovnách v Hradci Králové a Pardubicích-Dražkovicích prodává a servisuje vozy značek Renault, Dacia a Hyundai, zaměstnává téměř stovku lidí a ročně prodá v průměru 1200 nových a ojetých vozů. V případě personálu sází Kooperativa na kontinuitu a kromě převzetí vedení firmy počítá se zachováním všech pracovních míst a dalším rozvojem.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3