INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

CPP_logo_2010Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (dále „ČPP") se v roce 2011 stala v počtech vozidel nejrychleji rostoucí pojišťovnou na trhu povinného ručení. Za uplynulý rok svůj klientský kmen posílila o 58 212 vozidel, což je s velkým náskokem nejvíce ze všech pojišťoven na trhu, které poskytují povinné ručení. Celkově ve své databázi ČPP eviduje více než milion pojištěných vozidel.

V průběhu roku 2011 se počet pojištěných vozidel s povinným ručením v Česku zvýšil o více než 126 tisíc aut a ke konci roku dosáhl hodnoty 6 759 128 vozidel. Za stejné období zvýšila ČPP své portfolio pojištěných vozidel o více než 58 tisíc, což je nejvíce ze všech 14 pojišťoven na trhu, jež poskytují povinné ručení. ČPP se tím stala tahounem trhu a současně upevnila svoji pozici třetí největší pojišťovny na trhu povinného ručení.

Díky mimořádně úspěšnému loňskému roku se ČPP stala teprve třetí pojišťovnou, která má ve své databázi více než milion pojištěných vozidel. Tuto magickou hranici ČPP pokořila vloni na počátku září. K 31. 12. 2011 ČPP už evidovala 1 027 373 automobilů.

„Loňský rok byl pro nás mimořádně úspěšný a byl výsledkem vynikající práce našich pracovníků a spolupracovníků. Pokračujeme tak v nastoupené strategii poskytovat inovativní produkty se špičkovým servisem, asistenčními službami a rychlou likvidací pojistných událostí," uvedl Jaroslav Besperát, generální ředitel ČPP.

„Správnost nastavené strategie potvrzují i čísla za poslední 4 roky, kdy vykazujeme nejrychlejší a nejstabilnější růst v počtu pojištěných vozidel na českém trhu. Nejvyšší přírůstek nových klientů za loňský rok je toho jen důkazem. A cennější je o to víc, že jsme jej dosáhli v době, kdy ceny povinného ručení jsou historicky na samém dně. Přitom rozhodně nejsme nejlevnější," doplnil.

Jednoznačný příklon klientů ke kvalitě potvrzuje i poptávka dražších variant povinného ručení. ČPP nabízí tři produkty povinného ručení, které se vedle ceny odlišují například limity na škody a rozsahem asistenčních služeb. Zhruba 70 procent řidičů volí střední variantu povinného ručení SPECIÁLPOV, kde jsou asistenční služby v rámci pojistky poskytovány nejen v Česku, ale i v ostatních zemích Evropy.

Podle počtu pojištěných vozidel je od poloviny loňského roku lídrem na domácím trhu v tomto segmentu pojištění Vienna Insurance Group Česká republika (dále „VIG ČR"). Kromě ČPP je součástí koncernu také pojišťovna Kooperativa. Na konci roku 2011 měly obě pojišťovny podle statistik ČKP ve své databázi téměř 2,5 mil. vozidel. VIG ČR tak spravuje více než třetinu všech pojištěných aut v České republice.

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group je univerzální pojišťovnou, která nabízí svým klientům moderní produkty a komplexní pojistná řešení v oblasti životního i neživotního pojištění. Česká podnikatelská pojišťovna je třetím největším poskytovatelem povinného ručení na pojistném trhu v České republice. Společnost působí prostřednictvím 6 regionálních ředitelství, více než 70 poboček a 300 kanceláří na celém území ČR. Kompletní nabídka produktů je k dispozici na internetových stránkách www.cpp.cz. Telefonickým dotazům je vyhrazena klientská linka 841 444 555. ČPP předepsala v roce 2011 pojistné v celkové hodnotě 6,7 mld. Kč.

ČPP je součástí Vienna Insurance Group. Vienna Insurance Group, které agentura Standard & Poor´s udělila rating A+ (se stabilním výhledem), je nejlépe hodnocenou firmou hlavního indexu ATX Vídeňské burzy. Vienna Insurance Group se sídlem ve Vídni je jedním z předních pojišťovacích koncernů v zemích střední a východní Evropy. Mimo kmenového trhu v Rakousku je Vienna Insurance Group prostřednictvím podílu na pojišťovnách aktivní v Albánii, Bělorusku, Bulharsku, České republice, Černé Hoře, Estonsku, Gruzii, Chorvatsku, Lichtenštejnsku, Litvě, Lotyšsku, Maďarsku, Makedonii, Německu, Polsku, Rumunsku, Rusku, na Slovensku, v Srbsku, Turecku a na Ukrajině. Kromě toho existují pobočky Wiener Städtische Versicherung v Itálii a Slovinsku, jakož i pobočka Donau Versicherung v Itálii.

Vienna Insurance Group je na rakouském trhu zastoupena Wiener Städtische Versicherung, Donau Versicherung a Sparkassen Versicherung.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3