INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

043bSpolečnost Hyundai Motor Czech předala Vyšší odborné a Střední průmyslové škole dopravní model i30 kombi pro studijní účely. Slavnostní předání vozu proběhlo v prostorách Hyundai Brand Academy, kde se zároveň konalo teoretické i technické školení studentů. Školení vedl zkušený technický lektor společnosti Hyundai Petr Kopecký a kolega Zdeněk Ředina.

„Velice si vážíme příležitosti podpořit vzdělávání studentů, kteří se chystají profesně věnovat dopravní sféře. Stát se skutečným odborníkem v oboru je náročný proces, kde je nutná nejen dokonalá znalost teorie, ale především její využití v praxi. Proto pěvně věříme, že darování jednoho z našich nejžádanějších modelů bude pro žáky i učitele přínosem,“ uvedl Jan Pohorský, specialista komunikace společnosti Hyundai Motor Czech.

V rámci předání vozu proběhlo v Hyundai Brand Academy v pražských Stodůlkách také podrobné produktové školení, kde byly představeny mimo jiné základní diagnostické postupy a také praktické ukázky na darovaném modelu a jeho dílech. Studenty školením provázel zkušený technický lektor společnosti Hyundai Petr Kopecký a kolega Zdeněk Ředina.

Celkem se události zúčastnilo 15 studentů, kteří svými znalostmi potvrdili, že se jedná o budoucí opravdové specialisty v oboru. Možnost praktické výuky na moderním zařízení kromě studentů uvítal také učitel Jindřich Vesecký. „Tohoto daru si velmi ceníme, jelikož nabídne studentům praktické poznání teoretického výkladu. Technologie jdou kupředu velmi rychle, proto je nezbytné modernizovat také studijní pomůcky.“
Modely i30 jsou nejprodávanější řadou Hyundai v České republice. V roce 2017 byl model i30 oceněn nejvyšším hodnocením pěti hvězdiček v testech bezpečnosti EuroNCAP. Mimo jiné i díky tomu, že disponuje nejnovějšími technologiemi, jako je varování před čelním nárazem (FCW), autonomní nouzové brzdění až do 180 km/h (FCA), aktivní asistent jízdy v pruzích (LKA), systémem varování před únavou řidiče (DAW) nebo automatické přepínání dálkových světlometů již ve standardní výbavě všech verzí. Na přání je pak možné tuto výbavu rozšířit o autonomní brzdění s detekcí chodců, inteligentní adaptivní tempomat s funkcí Stop&Go, sledování mrtvých úhlů (BCW) nebo varování před projíždějícími vozy při couvání RCCW. Rodina i30 nabízí modely v podobě liftbacku, praktického kombi, sportovního i30 N nebo elegantního Fastbacku.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3