INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

152aHyundai Motor Czech odstartoval prodej druhého vysokovýkonného modelu divize N. Zcela nový i30 Fastback N, který se vyrábí v Nošovicích u Frýdku-Místku, kombinuje sofistikovaný a elegantní design s dnes už pověstnou radostí z jízdy N a zároveň prostorný interiér.

Zkrátka sportovní charakter podtržený praktičností. Hyundai i30 Fastback N navazuje na úspěchy svého předchůdce i30 N, který se stal sportovním vozem roku 2018. Společně s novým modelem je pro i30 Fastback nyní k dispozici také ušlechtilý design a sportovní nastavení „N Line“.
Hyundai i30 N, první vysokovýkonný vůz divize N zaznamenal nejen v Čechách, ale po celé Evropě grandiózní úspěch, o čemž svědčí celá řada ocenění, kde je nyní nejaktuálnější „Sportovní vůz roku“ podle čtenářů časopisu Auto Bild. Kvůli enormní poptávce musel být výrobní plán v Nošovicích za první pololetí 2018 dokonce ztrojnásoben.

„Úspěch modelu i30 N je pro nás důkazem, že zde existuje silná poptávka po kvalitních sportovních vozech za příznivou cenu. S příchodem modelu i30 Fastback N budou mít nyní zákazníci u nás na výběr další atraktivní karosářskou variantu, která nabídne ještě lepší aerodynamiku, větší prostor a jedine
né potěšení z jízdy. Zákazníky jistě potěší, že se nejedná o ryze sportovní vůz, ale také o praktické auto, vhodné pro každodenní užití. “ uvedl Jan Pohorský, specialista komunikace Hyundai Motor Czech.

152bZcela nový i30 Fastback N je prvním opravdu ostrým pětidveřovým kupé v segmentu C. Stejně jako verze i30 N liftback je vybaven prověřeným zážehovým motorem o objemu 2,0l, který nabídne výkon 250 koní ve standardní verzi a 275 koní ve verzi Performance. Vůz kombinuje sofistikovaný a elegantní design modelu i30 Fastback s výkony a radostí ze strhující jízdy pětidveřového modelu i30 N. Nový model je vybaven jedinečnými sportovními stylistickými prvky, jako je dobře známý přední nárazník z pětidveřového i30 N, leskle černý zadní spoiler, jedinečný zadní nárazník včetně trojúhelníkového zadního mlhového světlometu, kola z lehké slitiny a boční prahy N. Oba modely i30 N i i30 N Fastback jsou vyráběny v Nošovicích u Frýdku-Místku.

Hyundai vychází vstříc i zákazníkům, kteří přímo nepožadují plnokrevný sporťák, ale rádi by svůj vůz vybavili atraktivními sportovními prvky. To umožňuje nový stupeň výbavy s názvem „N Line“. Zákazníci si mohou nyní vybavit model Hyundai i30 Fastback dynamickými stylistickými prvky a technickými úpravami, které optimalizují jízdní vlastnosti. Stupeň výbavy „N Line“ zahrnuje mimo jiné prvky vnějšího a vnitřního designu, převzaté z řady vysokovýkonných modelů Hyundai N. Sportovní vzhled završuje vyvážené nastavení podvozku a odpružení, které umožňuje ještě sportovnější zážitky z jízdy.
Cena vozu Hyundai i30 Fastback N startuje na 779 990,- K
.
Více informací na: https://www.hyundai.cz/modely/i30-fastback-n
Produktové video: https://www.youtube.com/watch?v=zdkcbcfBoaU

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3