INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

desktop 3Od srpna nabídne Banka CREDITAS všem svým klientům nové internetové a mobilní bankovnictví. Obě platformy obsahují velké množství novinek a vylepšení, které výrazně zvyšují uživatelský komfort.

„Desktopová verze a mobilní aplikace tvoří propojený celek. Aplikace CREDITAS Banking Mobile stojí na původní platformě Richee a zachovává její výhody, jako je obsluha až 21 účtů u jiných bank, rozpočty a přehledy nebo automatická kategorizace transakcí. Nové internetové bankovnictví je postavené tak, aby uživatelům co nejvíce usnadnilo život. Třeba intuitivní vyhledávání a platby, možnost nastavit si snadno přehledy produktů a homepage s pomocí funkce drag and drop,“ popisuje změny člen představenstva CREDITAS Kamil Rataj, který je zodpovědný za řízení provozu a ICT.

Jako hlavní benefity přináší nové internetové bankovnictví CREDITAS zejména přehlednou a nastavitelnou homepage s widgety dle klientových preferencí, možnost uživatelského třídění účtů do skupin (např. rodinné finance, firemní finance, apod.), jednoduché přihlašování pomocí QR kódu s ověřením v mobilní aplikaci, intuitivní vyhledávání a přehledy plateb, nápovědu s chytrým adresářem, možnost přidat a ovládat účty až u 21 bank a také širší nabídku produktů, které lze založit online. Nové internetové bankovnictví CREDITAS je responzivní pro použití na různých velikostech obrazovek, včetně tabletů. Je také plně kompatibilní s novou mobilní aplikací a budou jej moci využívat i klienti s produkty značky Richee.

Nové mobilní bankovnictví zachová to, co umí aplikace Richee, k čemuž přidá ještě obsluhu a podporu pro širokou škálu produktů CREDITAS.

V praxi v srpnu dojde ke dvěma změnám. Aplikace Richee se změní na CREDITAS Banking mobile a bude fungovat jako hlavní mobilní bankovnictví klientů CREDITAS. Nové internetové bankovnictví bude zhruba do poloviny roku 2021 fungovat souběžně se stávajícím „starým“ bankovnictvím.

INFORMACE O BANCE CREDITAS:

CREDITAS působí na finančním trhu už 24 let. Majoritním vlastníkem banky je finančník a investor Pavel Hubáček. Banka CREDITAS se zaměřuje především na nadstandardní zhodnocení úspor pro retail, pro firmy pak nabízí na míru šité úvěry a bezkonkurenční devizové konverze. Jako jedna z prvních spustila API a připojila do svého internetového bankovnictví účty dalších bank. Jako první v Česku spustila multibankovní aplikaci Richee. V současné době má banka přes 100 tisíc klientů a bilanční sumu převyšující 75 mld. Kč.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3