INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Zdeneîk Remr2Zdeněk RemrZaměřili jsme se na odbourání dvou nejsilnějších klientských bariér pro pořízení firemního kontokorentu. Podnikatelé tak neplatí žádný měsíční poplatek za správu a kontokorent získají bez doložení finančních výkazů nebo daňového přiznání. Jde o produkt, kterým chceme podpořit aktivity malých firem a podnikatelů. Věřím, že tím pomůžeme zafinancovat podnikatelské záměry, postavit firmy znovu na nohy nebo rozjet nové projekty, řekl v rozhovoru Zdeněk Remr, Head of Products & Campaigns ze Sberbank. Banka přišla v poslední době na trh s několika produkty, kterými se zaměřuje na malé firmy a podnikatele. Od září mohou jednoduše získat nový firemní kontokorent. A to je jistě dobrá zpráva.

Jaké jsou výhody tohoto kontokorentu?

Nově si klienti budou moct zřídit finanční rezervu jednodušeji a do doby jejího využití je nijak finančně nezatíží. Je poskytován bez jakýchkoliv poplatků za správu a klienti jej získají rychle i bez doložení daňového přiznání či finančních výkazů. Pevně věříme, že tento kontokorent úspěšně pomůže firmám rozjet jejich podnikatelské aktivity. Klientům následně budeme schopni lépe a jednodušeji nabídnout i úvěry s využitím předschválených limitů.
Určitě to není jediná novinka pro firemní klienty...

Od července jsme připravili nové běžné účty pro podnikatele a malé firmy. Naše Firemní FÉR účty jsou nyní velmi atraktivní a věřím, že podnikatelé a malé firmy naši novou nabídku ocení. Při výběru varianty Plus či Extra a dodržení uvedeného obratu neplatí žádné poplatky za vedení účtu, ani za tuzemské online transakce a výběry z bankomatů kdekoliv po světě.

Nastíníte nám konkrétní podmínky běžných účtů?

Pod názvem Firemní FÉR účet nabízíme variantu Start, Plus a Extra. Účet Start je zdarma vždy, za účet Plus firemní klienti neplatí při měsíčním kreditním obratu alespoň 15 000 korun a za účet Extra při obratu 300 000 korun měsíčně. K účtu Extra navíc poskytujeme i platební kartu Gold, jejíž součástí je služba auto asistence, rodinné cestovní pojištění a služby concierge.

Máte nyní také nějaké výhodné nabídky i pro ty, kteří nepodnikají?

Na konci srpna jsme snížili sazbu spotřebitelských půjček. Poskytujeme je s úrokem 1,99 % ročně, který je nižší než srpnový průměr hypoték (2,32 % dle Hypoindex). Velice atraktivní bonusovou sazbu získají klienti nejen u FÉR půjčky, ale též u FÉR konsolidací pro úvěry ve výši od 50 000 do jednoho miliónu korun. Nejsou určeny jen pro ty, co si chtějí splnit své velké plány; klienti vnímají i výhodnost a transparentnost naší nabídky. Chytrým řešením je určitě naše FÉR konsolidace, která dlouhodobě ulehčí domácím rozpočtům, umožní snížit stávající úvěrovou zátěž u jiných bank, a pokud klient potřebuje, lze ke konsolidovaným úvěrům přidat i novou hotovost na cokoli. Při refinancování Sberbank poskytuje veškerý servis a za klienty vše u jejich bank vyřídí. Součástí nabídky je též možnost pojištění schopnosti splácet, která poskytuje klientům v době nejistoty ochranu a umožňuje jim plně se soustředit na využití financí ke splnění jejich přání. S pojištěním schopnosti splácet mohou být klienti v klidu nejen v případě pracovní neschopnosti, pokud si zvolí vyšší variantu pojištění, pak jsou chráněni i proti ztrátě zaměstnání. Půjčku si navíc lidé jednoduše pořídí v e-shopu naší banky, na webu nebo na kterékoliv pobočce.

Vyplácíte ještě odměny za využívání vašeho běžného účtu?

Ano, jde o odměnu za věrnost. Je určena individuálním klientům. V případě, že si sjednají FÉR účet PLUS nebo FÉR účet EXTRA a budou jej navíc aktivně využívat, dostanou pravidelnou roční odměnu ve výši 1234 korun. Součástí účtů jsou i výhodné podmínky, například výběry ze všech bankomatů po světě zdarma, samozřejmostí jsou i neomezené platby, platební karta, ale také zvýhodněný kontokorent. Jsme rádi, že se potvrdilo, že náš nový účet je lákavý a jedinečný. Odměna za věrnost ve výši 1234 korun je špičkou na trhu a lidé to oceňují. Navíc není jednorázová, ale klienti ji od nás obdrží za každý rok spolupráce.

za rozhovor poděkovala Eva Brixi

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3