INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Společnost MasterCard připravila pro držitele svých karet jedinečnou soutěž s názvem „Cestovat v zimě nalehko: K nezaplacení". Soutěž startuje 10. ledna 2012 a potrvá až do 31. března 2012. Zúčastnit se jí mohou ti zákazníci, kteří v zahraničí v daném období zaplatí alespoň jeden nákup svojí platební kartou MasterCard. Hlavní výhrou je 36 sportovních setů od značky Elan v hodnotě 20 000 Kč. Každý týden budou určeni 3 výherci, kteří získají jeden z těchto setů.

Společnost MasterCard připravila pro své zákazníky ojedinělou soutěž nazvanou „Cestovat v zimě nalehko: K nezaplacení". Soutěže se mohou zúčastnit všichni, kteří v zahraničí v daném období zaplatí za své nákupy alespoň jednou platebními kartami MasterCard. Kampaň startuje 10. ledna 2012 a potrvá až do 31. března 2012. Do soutěže se automaticky zařadí každý, kdo se poté zaregistruje na stránkách www.mastercard.cz a potvrdí svoji účast v soutěži.

„Pro placení kartou v zahraničí mají zákazníci s MasterCard k dispozici více než 31 miliónů akceptačních míst po celém světě. Držizelé karet jistě ocení, že při platbě kartou MasterCard získají výhodnější směnný kurz než ve směnárnách. Navíc ke kartám MasterCard se často váží doplňkové služby jako je např. cestovní pojištění pro celou rodinu, nebo pojištění proti ztrátě a odcizení," říká Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.

Každý týden vyhrávají 3 soutěžící jeden z 36 sportovních setů od značky Elan. O těchto výhercích hlavní ceny rozhoduje pořadí registrace v příslušném soutěžním týdnu. Navíc, každý účastník, který se registruje na soutěžních stránkách, bude moci zdarma získat Animované fotoalbum k nezaplacení, složené z jeho vlastních fotografií z dovolené. Počet vytvořených elektronických fotoalb není omezen, ovšem podmínkou stažení vytvořeného fotoalba je stát se fanouškem Facebook fanpage MasterCard® Česká republika.

MasterCard na svých stránkách připravil také praktický MasterCard Průvodce Alpami, kde si každý může porovnat 17 oblíbených středisek dle délky a obtížnosti sjezdovek či nabízených služeb. Dále zde návštěvníci najdou užitečné tipy na nejlepší bary a restaurace, aktivity pro rodiny či skupiny.„Veškeré informace o soutěži, jako je herní plán či jména výherců pro příslušné týdny, naleznou lidé na stránkách www.mastercard.cz. Tato soutěž je skvělou příležitostí zejména pro vášnivé lyžaře, kteří vyrážejí za zimními radovánkami do zahraničí. Věřím, že MasterCard průvodce Alpami jim usnadní plánování dovolené. Jen s MasterCard můžete v zimě cestovat nalehko, nezatíženi starostmi o správu hotovosti a užívat si na plno volna s rodinou či přáteli. A to je k nezaplacení," dodává Janková.

Více informací naleznete na www.mastercard.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3