INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

kres sl1Slavia pojišťovna představuje nový produkt cestovního pojištění, ve kterém je kladen důraz na komplexní asistenční pomoc klientům při cestách do zahraničí. „Kromě běžné zdravotní asistence, kterou zajišťuje společnost Global Assistance, bude od června 2019 cestovní pojištění nově doplněno o technické asistenční služby. Ty je možné nastavit podle dopravního prostředku, kterým klient do zahraničí cestuje,“ řekl Jan Vlček, obchodní ředitel Slavia pojišťovny.

V případě cesty osobním automobilem je prostřednictvím asistenční služby Slavia pojišťovny zajištěna oprava vozidla, jeho odtah, vyproštění, nebo v případě potřeby i přistavení náhradního vozidla. „Pokud vyrazíte na cesty vlastním vozem, nemusíte se obávat, že v případě technické závady máte vy i rodina po dovolené. Pokud je vaše vozidlo neopravitelné v místním servisu v rozumném čase, postará se Slavia pojišťovna o přistavení náhradního vozu, kterým můžete v cestě pokračovat,“ uvedl Jan Vlček, obchodní ředitel Slavia pojišťovny. Náhradní vozidlo pak může pojištěný klient vrátit v ČR až po skončení dovolené. Asistenční služba přitom mezitím vyřeší odtah klientova nepojízdného vozidla zpět do ČR, a to ze všech destinací v Evropě.

„Pokud do zahraničí cestujete letecky a máte obavy, abyste v případě zmeškání spoje nebo zrušení letu nezůstali někde na letišti bez pomoci a znalosti místního jazyka, je pro vás varianta asistenčního balíčku pro cesty letadlem tím pravým řešením,“ dodal Jan Vlček.

Slavia pojišťovna po vašem nahlášení potíží zjistí, v čem spočívají komplikace, co je důvodem zrušení letu, kdy je k dispozici další spoj, v případě potřeby zajistí též dopravu do hotelu, ubytování, vyzvednutí a odvoz zpět na letiště. Pokud je to možné, bude za vás vymáhat i odškodnění za zpoždění letu.
Poměrně oblíbeným způsobem nákupu zahraničních zájezdů je využití „last minute“ nabídek cestovních kanceláří. Nejen v takovém případě je efektivní a rychlé využít pro sjednání smlouvy přehledného portálu přímo na internetových stránkách Slavia pojišťovny. „Ke vzniku smlouvy dochází v okamžiku úhrady sjednaného poplatku, veškeré doklady odcházejí klientovi přímo do e-mailové schránky okamžitě po jejím sjednání. Není ani třeba se obávat, že v době stresu před odjezdem na úhradu pojistného zapomenete. Sami naše klienty na splatnost v případě potřeby včas upozorňujeme prostřednictvím textové zprávy do mobilního telefonu či e-mailem. Všechny nabídky v systému jsme také rozdělili do věkových kategorií tak, aby jednotlivé druhy pojištění byly připraveny přesně pro předpokládané zájmy pojištěnců. Nabízíme tedy pojištění pro dítě do 18 let, dospělé do 70 let, seniorům nad 70 let a v neposlední řadě zvýhodněné pojistné pro rodinu, tedy dva dospělé a jedno až tři děti,“ konstatoval Vlček.

Podrobné informace o možnostech a variantách cestovního pojištění, kalkulátor a informace o dalších produktech Slavia pojišťovny naleznete na www.slavia-pojistovna.cz.  

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3