INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

zasGrand Hotel Kempinski High Tatras obhájil prestižní ocenění TREND Top 2018 a stal se počtvrté za sebou nejlepším hotelem na Slovensku. Dosáhl nejvyššího počtu 18,5 bodu z 20 možných. V první desítce se umístila hotelová Grand Restaurant a mezi top sommeliéra patří podle ocenění i hotelový someliér Matúš Hamara.

Na snímku zástupci hotelu převzali ocenění TREND Top

"Velmi si vážíme, že jsme i letos získali prestižní ocenění TREND Top. Je to pro nás potvrzením, že jdeme po správné cestě. Každý rok se snažíme přijít s něčím výjimečným, aby se k nám hosté stále rádi vraceli a našli tu vždy to, co od námi poskytovaných služeb očekávají. Když se nám toto daří, je to pro nás tou největší odměnou," řekla Kathrin Noll, generální manažerka Grand Hotelu Kempinski High Tatras.

Chloubou hotelu jsou i gurmánské zážitky v hotelové Grand Restaurant, která se umístila v Top 10 nejlepších restaurací na Slovensku. Za jejím úspěchem stojí celý tým restaurace. Ten už půl roku vede Miroslav Zamiška, který vystřídal na postu šéfkuchaře Tomáše Tejbuse. "Jsme rádi, že nás opět odborníci zařadili do první desítky nejlepších restaurací. Chci s mým týmem pokračovat v nastaveném konceptu. Budeme i nadále klást důraz na exkluzivitu lokálních surovin, ale zároveň rádi vneseme trochu moderního do tradičních slovenských jídel," dodal šéfkuchař Miroslav Zamiška.

 Tatranský hotel se může pochlubit i tím, že odborník nejen na víno, Matúš Hamara, byl opět zařazen mezi top sommeliéry na Slovensku. "Každý rok se těším z toho, že se náš hotel umísťuje na předních místech. Jelikož jsme v srdci Evropy, můžete u nás ochutnat vína z téměř celého světa, ale rád hostům nabízím zejména výjimečné slovenské vína. Mají totiž speciální charakter, který ještě více umocní celkovou atmosféru při návštěvě našeho hotelu, " uvedl Matúš Hamara.

V hodnocení TREND Top 2018 se při restauracích klade důraz na kvalitu jídla, servisu, prostředí a také na poměr kvality a ceny. Při hotelích zase na servis, vybavení a na poměr kvality a cen. Hotely a restaurace navštěvovali hodnotitelé TREND-u od května 2017 do února 2018, a tak jako po minulé roky se hodnotilo formou mystery shoppingu, tedy anonymních návštěv.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3