INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

DSC 2263Již sedm let trvá úspěšná spolupráce společností Asseco Solutions a Geetoo. Díky ní může tvůrce informačních systémů HELIOS nabízet svým zákazníkům cloudové řešení ERPORT.

Výsledkem dlouhodobé spolupráce je však nejenom spokojenost zákazníků, ale navíc i (v pořadí již druhé) ocenění, které společnost Asseco Solutions od Geetoo získala. Tentokrát jde o status Gold partner, jejímž držitelem je od letošního jara.

„Rok 2021 urychlil digitální transformaci, která by za normálních okolností trvala o poznání déle,“ říká Jakub Herink, Channel Manager Geetoo pro Českou a Slovenskou republiku. „Trend růstu poptávky po cloudových službách bude pokračovat i v letošním roce. Proto jsme se rozhodli ještě pevněji spojit síly, což znamená užší propojení na úrovni obchodu a synergie ve vybraných oblastech marketingu. Věříme, že díky ERPORTU se nám podaří společně oslovit další část trhu.“

Na jeho slova navazuje Martin Kršňák, ředitel pro Business Development Asseco Solutions: „Využívat informační systémy v cloudu patří k předním trendům v oblasti informačních technologií. Proto čím dál větší procento našich zákazníků míří se systémy HELIOS rychlým tempem do cloudu. Našim zákazníkům nabízíme nejen HELIOS, ale i další navazující cloudové aplikace a náš tým, který se o cloudové technologie stará, se neustále rozrůstá. Naši zákazníci si cení toho, že jsme schopni připravit jim řešení ušité opravdu na míru a jejich požadavky jsme schopni splnit rychle a k jejich plné spokojenosti.“

DSC 2353Na fotografii (zleva): Jaroslav Stříhavka (Obchodní manažer, Asseco Solutions), Iva Mottlová (Key Account Manager pro integrační řešení, Asseco Solutions), Jakub Herink (Channel Manager Geetoo pro ČR a SR), Jan Mrvík (Vedoucí obchodního týmu, Asseco Solutions), Ondřej Srdínko (Obchodní manažer, Asseco Solutions), Tomáš Manďák (Obchodní manažer, Asseco Solutions).

Geetoo
Společnosti ze skupiny Geetoo se pohybují v IT prostředí od roku 2004.  Geetoo CZ s.r.o. je více než devět zaměřeno na moderní cloudové technologie, za které získalo řadu prestižních ocenění od společností VMware, Veeam a Hewlett Packard Enterprise.  Geetoo se zabývá poskytováním nejen Infrastructure as a Service (IaaS), ale i Platform as a Service (PaaS) a hybridními řešeními, kde je leaderem českého trhu.

Bližší informace naleznete na www.geetoo.com

Asseco Solutions 
Společnost Asseco Solutions, a.s. je největším producentem podnikových informačních systémů na českém a slovenském trhu a v roce 2020 oslavila 30 let od svého vzniku. Softwarová řešení z její produkce jsou distribuována i na dalších trzích v rámci střední Evropy. Společnost se zabývá nejen vývojem, ale také implementací a podporou specializovaných systémů pro organizace všech velikostí v nejrůznějších oblastech jejich působení. Produktové portfolio sahá od informačních systémů pro nejširší spektrum podniků, zabývajících se výrobou, obchodem či službami, přes produkty pro oblast veřejné správy, až po produkty pokrývající specializované potřeby firem, jako je například televizní produkce. Všechny produkty jsou doplněné širokou nabídkou služeb a partnerských řešení. Kromě základních modulů a funkcionalit poskytují též aplikace pro jednotlivé oblasti podnikání, tzv. „oborová řešení“. Asseco Solutions je nositelem certifikátu kvality ISO 9001:2015 a je členem nadnárodní skupiny Asseco Group.  Obrat Asseco Solutions, a.s. za poslední fiskální rok 2021 činil takřka 700 mil. Kč a pracovalo v ní cca 350 osob. 

Poslání společnosti Asseco Solutions 
Vnášíme dlouhodobě klid do firem a inspirujeme je k rozvoji. Společně s našimi partnery proměňujeme práci v zábavu skrze mraky aplikací po celé Evropě.

Bližší informace naleznete na www.AssecoSolutions.com a www.helios.eu

Skupina Asseco  
Skupina Asseco byla založena v roce 2004, dnes má zastoupení v 60 zemích světa a je šestou největší softwarovou společností v Evropě. Prostřednictvím akvizic, kterých již uskutečnila více než stovku, neustále roste. Asseco Group zaměstnává více než 30 000 lidí a v roce 2021 dosáhla celosvětově obratu téměř 3,2 miliardy EUR.

Asseco Group je přítomna všude, kde technologie a byznys ovlivňují každodenní život. Je federací společností, které operují po celém světě.

Bližší informace naleznete na www.Asseco.com

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3