INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Ufon-logo_NAHLEDMobilKom, a. s., český operátor poskytující mobilní a pevné připojení a hlasové služby pro rezidentní zákazníky pod značkou U:fon, si pro firemní klientelu přichystal WiFi router NP-10 s 3G konektivitou s řadou zajímavých funkcí; využití najde mj. v bezpečnostních systémech, platebních terminálech nebo ve vozech TAXI.

Ufon_router-NP10_NAHLED_JPGMobilKom připravil na začátek roku 2012 pro firemní klientelu nové řešení v oblasti internetu, které firmám umožní zvýšit svou efektivitu či poskytovat výhodnější služby svým zákazníkům. Toto řešení využívá nový produkt – WiFi router NP-10 s vlastní 3G konektivitou a řadou speciálních funkcí. Díky těmto funkcionalitám je řešení od U:fona určeno pro firmy v oblasti zabezpečování, dopravy, M2M, platebních transakcí nebo taxislužeb.

Mezi produktovými novinkami, které U:fon připravil pro firemní klientelu již na začátek roku 2012, je i víceúčelový WiFi router NP-10 s vlastní 3G konektivitou od korejského výrobce Nexpring.

Řešení dostupného 3G internetu pro firmy se opírá o unikání WiFi router. Mezi funkcionalitami tohoto terminálu jsou například vzdálená správa včetně možnosti ovládání přes SMS, auto-diagnostika, automatická záloha WAN konektivity přes síť 3G, ukládání monitorovaných dat na SD kartu nebo možnost připojení GPS modulu.

Mezi další přednosti WiFi routeru NP-10 patří odolný a kompaktní design. V neposlední řadě je to pak konkurenceschopná cena. Bez dotace bude stát NP-10 pouze 3 490 Kč, se závazkem je možné jej získat dokonce již za 990 Kč.

WiFi pro telemetrii, kamery a taxislužby

Díky těmto funkcionalitám je internetové řešení předurčeno pro firmy působící v řadě oborů. Například v oblasti bezpečnosti jde o řešení vhodné pro připojení bezpečnostních kamer. A to i na místech, kde není k dispozici pevná konektivita.

Díky možnosti zálohování pevné konektivity přes 3G se nabízí využití pro připojení platebních a jiných terminálů.

Široká škála rozhraní routeru a možnost posílat i ukládat monitorovaná data předurčují využití produktu NP-10 v oblasti M2M (Machine-to-machine) a v telemetrických aplikacích. WiFi router NP 10 je také vhodný pro použití v dopravě, například pro taxislužby, jež chtějí zákazníkům umožnit za jízdy připojení přes WiFi.

Více informací získáte na http://www.ufon.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3