INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
V souvislosti se snížením velkoobchodní ceny registrací CZ domén sdružením CZ.NIC upravuje své ceníky i společnost IGNUM, jeden z největších registrátorů českých národních domén, s více než 116 tisíci CZ domén ve své správě. Aktuální cena za roční registraci nových CZ domén, prostřednictvím služby DOMENA.CZ, je stanovena na 219 Kč bez DPH (dříve 229 Kč bez DPH). Cena za roční prodloužení registrace existujících CZ domén byla snížena na 249 Kč bez DPH (dříve 269 Kč bez DPH). IGNUM dále nabízí zvýhodněné partnerské ceny registrací CZ domén již od 169 Kč bez DPH.

Všechny nově registrované CZ domény jsou automaticky zabezpečeny pomocí technologie DNSSEC a jejich majitelé si mohou zdarma zprovoznit vlastní internetové stránky se službou Webová vizitka.

Za každých 10 CZ domén 1 zdarma

V rámci akce probíhající od 1. 2. 2012 do 10. 4. 2012 (včetně) získají zákazníci IGNUM za každých 10 nově registrovaných CZ domén v systému DOMENA.CZ kredit v hodnotě roční registrace 1 CZ domény dle ceníku platného v poslední den akce.

Do akce budou zařazeny CZ domény registrované na libovolný počet let. Bonusové kredity budou přidělovány na základě počtu aktivovaných registrací, nikoli podle počtu let platnosti registrace domén.

Získaný kredit je možné využít pouze na registrace nových CZ domén v systému DOMENA.CZ.

Snížení cen EU a PL domén

Prostřednictvím systému DOMENA.CZ lze nově za snížené ceny registrovat i další domény. Cena roční registrace evropských domén EU byla snížena na 149 Kč bez DPH (dříve 199 Kč bez DPH) s partnerskou cenou již od 119 Kč bez DPH.

Dále byly sníženy ceny polských domén PL (z 1 299 Kč na 699 Kč bez DPH) a COM.PL (z 1 299 Kč na 599 Kč bez DPH).

„Ceny registrací CZ a EU domén se snižují již několik let v řadě, což zpřístupňuje možnost vytvoření vlastní webové prezentace stále širšímu okruhu uživatelů internetu," řekl Marek Erneker, výkonný ředitel společnosti IGNUM. „Zákazníci IGNUM navíc automaticky získají přístup k nonstop technické podpoře a dalším kvalitním službám."

Kompletní nabídka domén k registraci je k dispozici na stránkách služby DOMENA.CZ.

O společnosti IGNUM, s.r.o.

Společnost IGNUM je profesionální poskytovatel hostingových služeb a registrátor internetových domén, který si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkům. IGNUM je členem sdružení CZ.NIC, NIX.CZ a RIPE, disponuje vlastní sítí a má statut ISP. IGNUM patří mezi největší české poskytovatele hostingových služeb, v současné době se počtem CZ domén ve své správě řadí na 3. místo. Další informace o službách společnosti IGNUM získáte na adrese www.IGNUM.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3