INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) rozšiřuje možné formy komunikace s veřejností. Od pondělí 5. března 2012 se s Liškou můžete potkat nejen na oficiálním webu ČMSS ale také na blogu a diskusním fóru. Nově mohou klienti ČMSS a veřejnost kontaktovat Centrum klientské péče přes Skype či Twitter a Liška otevřela také nový Twitter účet určený pro média a novináře.

Českomoravská stavební spořitelna rozšiřuje možnosti, jako komunikovat s veřejností, klienty i novináři. Zároveň chce otevřít více příležitostí pro ty, kteří chtějí sdělit svůj názor, na něco se zeptat nebo o něčem diskutovat. Proto Liška svým klientům i široké veřejnosti přináší možnost diskutovat o oblasti i problematice nejen stavebního spoření na novém Diskusním fóru na webu http://forum.cmss.cz. Zde mohou vznikat tematické místnosti a diskutující skupiny. Podrobnější a neformálnější rozbor témat, která se týkají, finančnictví, zajištění bydlení, stavebního spoření i ČMSS nalezne veřejnost na novém blogu ČMSS na webu http://blog.cmss.cz. Zde se dočtou návštěvníci nejen zajímavosti o jednotlivých produktech, ale také nápady, typy a zajímavosti. Pod jednotlivými články bude možnost diskuze, zpětné vazby či reakce na zmíněné informace.

Novou možnost kontaktovat CKP ČMSS či tiskové oddělení přes Twitter má veřejnost i novináři. Kanál určený pro veřejnost http://twitter.com.liska_klienti mohu využívat jak klienti, tak široká veřejnost pro kontaktování CKP či jako zdroj krátkých novinek a aktualit, kanál určený pro média a novinářskou obec je k nalezení na http://twitter.com/cmss_liska.

S Liškou se můžete potkat také na již exitujících a fungujících kanálech ČMSS Facebook a Youtube kanál.

A protože Liška chce co nejvíce usnadnit klientům, novinářům i široké veřejnosti formy komunikace. Proto ČMSS otevřela pro veřejnost účty na Skypu, jak pro Centrum klientské péče, tak pro otázky týkající se pasivního internet bankingu (PIB) a oddělení Vymáhání pohledávek. Všechny kontakty na Skype účty jsou nalezitelné na webu ČMSS v sekci Kontakty.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3